Nohy odhalené, výstrih hlboký! Heidi Klum zavítala do New Yorku

Nezastaví sa! Modelka, televízna porotkyňa a najnovšie aj dizajnérka Heidi Klum je na newyorskom týždni módy v jednom kole.

10.09.2017 00:00
debata
Podnikateľka, dizajnérka a modelka Heidi Klum... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Heidi Klum Podnikateľka, dizajnérka a modelka Heidi Klum uviedla v New Yorku kolekciu Esmara by Heidi Klum, ktorá sa bude predávať v obchodnej sieti Lidl.

Nemecká rodáčka síce väčšinu roka trávi v Los Angeles, keď však volajú pracovné povinnosti, ochotne priletí aj do Veľkého jablka. Práve tam sa konala vo štvrtok aj veľká prezentácia novej kolekcie, ktorú vytvorila samotná modelka. Ide pritom o líniu dostupného oblečenia, ktoré sa bude predávať v sieti Lidl. Aj na Slovensku.

Dlhonohá Klum si na seba obliekla jeden z kostýmov, ktorý je súčasťou kolekcie a následne odštartovala módnu šou, kde najaté modelky prezentovali jednotlivé kúsky.

Topmodelka Heidi Klum na podujatí Project... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Heidi Klum Topmodelka Heidi Klum na podujatí Project Runway v New Yorku ohúrila svojimi dlhými nohami.

Už o niekoľko hodín sa však slávna štvornásobná mama objavila na móle úplne inej akcie. Reč je o projekte Project Runway, ktorý pomáha objavovať nových dizajnérov a ktorého súčasťou je Nemka už pár rokov.

Na mólo vyrazila v kreácii jedného z účastníkov súťažnej sekcie a odhalila ukážkové nohy v supermini dĺžke. Spoločnosť jej robila aj herečka Jessica Alba, ktorá sa momentálne teší na tretí prírastok.

Herečka Jessica Alba (vľavo) a Heidi Klum... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Jessica Alba (vľavo) a Heidi Klum Herečka Jessica Alba (vľavo) a Heidi Klum spoločne na prehliadke Project Runway v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #Heidi Klum #Jessica Alba #kolekcia

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...