Krásna Gisele sa dočkala veľkej pocty! Nie za krásu, zachraňuje svet!

Je pravdepodobne najaktívnejšou modelkou v rámci enviromentálnych ochranárskych aktivít. Aj preto niet divu, že sa Gisele Bunchen stala laureátkou ceny na slávnostnom ceremoniáli v Miláne.

25.09.2017 14:21
debata
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen... Foto: Reuters, STEFANO RELLANDINI
Gisele Bündchen Brazílska topmodelka Gisele Bündchen pricestovala do Milána na Green Carpet Fashion Awards. V kreácii od Stelly McCartneyovej.

Tridsaťsedemročná rodáčka z Brazílie pricestovala do talianskej mekky módy, aby sa zúčastnila osobne na cenách Green Carpet Fashion Awards – upozorňujúcich na to, že aj móda môže byť uvedomelá a vznikať v súlade s pravidlami ochrany prírody. Dlhonohej Brazílčanke, ktorá je stále najlepšie zarábajúcou modelkou sveta, odovzdali trofej The Vogue Eco Laureate Award.

Herec Colin Firth a jeho manželka Livia pózujú...
Talianska topmodelka Bianca Balti.
+8Topmodelka Naomi Campbell.

Usmiata a tradične priam dokonalá Gisele sa objavila na akcii v zelenej večernej toalete od Stelly McCartneyovej (dizajnérky, ktorá je známa svojím pro-ekologickým prístupom). Spoločnosť jej robili mnohé ďalšie známe tváre modelingu, medzi inými napríklad Naomi Campbell či Amber Valetta.

Bündchen už v roku 2008 založila internetovú stránku, v ktorej upozorňovala na problémy súvisiace s prznením a ničením prírody. Vytvorila niekoľko projektov na podporu záchrany dažďových pralesov či napríklad sa zasadila za podporu projektov šíriacich povedomie o klimatických zmenách a o tom, ako ich spomaliť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #ochrana #Vogue #Gisele Bündchen #ekológia

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...