Nový imidž? To je zmena, krásna Cara Delevingne je hnedovláska

Známa bola predovšetkým svojimi plavými kaderami. Keď si ich ostrihala pre filmovú rolu, šokovala mnoho fanúšikov. A teraz prekvapuje znovu.

05.10.2017 12:18
debata
Modelka, herečka a teraz už aj spisovateľka... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Modelka, herečka a teraz už aj spisovateľka Cara Delevingne podpisovala svoju knihu Mirror, mirror. Modelka, herečka a teraz už aj spisovateľka Cara Delevingne podpisovala svoju knihu Mirror, mirror.

Na autogramiáde novej knihy pod názvom Mirror, mirror sa 25-ročná Britka objavila s novým účesom. Krátkymi vlasmi v hnedej farbe. Mnohí návštevníci akcie na prvý pohľad modelku ani nespoznali. Delevingne si totiž nechala podobnými odtieňom aj zvýrazniť svoje už dosť husté obočie. A skrátka vyzerala inak, než je na ňu svet zvyknutý.

Popri vizuálnych premenách je však Delevingne zaujímavá aj čímsi iným – svojím talentom a variabilitou. Z pozície modelky sa dokázala pomerne rešpektovane presunúť do sveta filmového priemyslu a ten jej zjavne nestačí. Knižka Mirror, mirror je totiž jej prvým autorským počinom. Ide o tínedžerský román a zdá sa, že Delevingne veľmi dobre vie, na koho má zacieliť. Medzi svojimi fanúšikmi má totiž mladých ako maku.

Modelka, herečka a teraz už aj spisovateľka... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Cara Delevingne Modelka, herečka a teraz už aj spisovateľka Cara Delevingne podpisovala svoju knihu Mirror, mirror.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Cara Delevingne #modelka #imidž #zmena #spisovateľka

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...