Za tieto nohy treba platiť milióny! A Gisele Bündchen bohatne

Slávnu Brazílčanku len tak niekto zo sedla nevyhodí! Veď sa pozrite na to telo!

07.10.2017 11:00
debata

Hoci s predvádzaním na mólach už Gisele Bündchen (37) skončila, s módnym biznisom sa ani zďaleka nerozlúčila. Dokazuje to aj aktuálna kampaň značky Arezzo, v ktorej hrá hlavnú rolu práve sexi Brazílčanka.

Gisele Bündchen  pre brazílsku značku Arezzo. Foto: Arezzo
Gisele Bündchen Gisele Bündchen pre brazílsku značku Arezzo.

Dvojnásobná mama pózuje v žltých šortkách a blúzke rovnakej farby, ktorá jej zvodne odhaľuje brucho. V kampani však upriamuje pozornosť najmä na jej štíhle a dlhé nohy. Tie, aj vďaka vysokým podpätkom, pôsobia priam nekonečným dojmom.

Bündchen, ktorá sa preslávila aj ako slávny anjel značky Victoria's Secret, sa stále drží na špici, čo sa zárokov týka a doposiaľ nenašla súperku. Za rok 2016 napríklad zarobila 30 miliónov dolárov. Nádherná Brazílčanka nežije len kariérou, od roku 2009 je vydatá za hráča amerického futbalu, Toma Bradyho, ktorému porodila dve deti.

S brazílskou značkou Arezzo modelka spolupracuje už dlhší čas, celkovo sa venuje podpore domácich značiek. Okrem toho sa aktívne angažuje v enviromentálnej oblasti, čo jej v septembri vynieslo aj prestížne oceneie The Vogue Eco Laureate Award. Modelka už v roku 2008 založila internetovú stránku, v ktorej upozorňovala na problémy súvisiace s ničením prírody, vytvorila niekoľko projektov na podporu záchrany dažďových pralesov. Je naladená na podobnú enviromentálnu vlnu, ako jej niekdajší partner, herec Leonardo DiCaprio, s ktorým randila od roku 2000 do roku 2005.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Gisele Bündchen #Arezzo

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...