Oscarová kráska novou tvárou Louis Vuitton. Koľko za to dostane?!

Hviezdou módneho sveta? Áno, presne to sa podarilo herečke Emme Stoneovej, ktorá sa tak zaradí ku kolegyniam ako Jennifer Lawrence či Kristen Stewart.

09.10.2017 00:00
debata
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton. Herečka Emma Stone v kreácii Louis Vuitton.

Tohtoročná víťazka oscarového súboja o trofej pre najlepšiu herečku podpísala zmluvu so slávnym francúzskym módnym domom Louis Vuitton a stane sa jeho novou tvár.

Dvadsaťosemročná Stone údajne snahám o reklamný kontrakt odolávala takmer rok a zástupcovia slávneho ateliéru sa snažili bez úspechu. Teraz sa však pohli správnym smerom a herečka by mala byť najbližšie dva roky oficiálnou ambasádorkou produktov s monogramom LV.

Podľa správ portálu PageSix.com si vraj Stone pripíše na konto celkom tučný honorár. Malo by ísť o sumu medzi 6 až 10 miliónmi dolárov. Zároveň bude hviezda dostávať odevy a doplnky zadarmo, čo sa ukázalo už na jej posledných dvoch premiérach filmu Súboj pohlaví. Aj na tej v USA, aj na piatkovej premiére v Londýne sa predviedla v šatách z dielne Louis Vuitton.

Herečka Emma Stone (vľavo) a tenisová hráčka...
Britská herečka Andrea Riseborough.
+3Herečka Elisabeth Shue pózuje fotografom v...

Herečka nie je ani zďaleka prvou hviezdou Hollywoodu, ktorá má podpísaný exkluzívny kontrakt s módnym domom. Napríklad jej kolegyňa Jennifer Lawrence dlhodobo spolupracuje so značkou Dior a Kristen Stewart je zase tvárou značky Chanel. Pre Louis Vuitton donedávna fotila kampane zase herečka Michelle Williams.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Louis Vuitton #kontrakt #Emma Stone #milión

+ Chráňte seba a svoje zdravie, to je najdôležitejšie, vydržať sa dá.
Čím viac sa budete snažiť tým viac sa práca...

+ Malé zmeny v stravovaní môžu priniesť veľké výhody pre vaše zdravie.
Automatické sporenie malých súm môže...