Dva milióny vo výstrihu! Kráska z Brazílie ukázala luxusnú podprsenku

Vždy je to pre modelku obrovská česť. Obliecť si superluxusnú podprsenku Fantasy Bra. Tento rok sa na prehliadke Victoria's Secret v nej objaví Lais Ribeiro.

02.11.2017 11:04
debata
Modelka značky Victoria's Secret Lais... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lais Ribeiro Modelka značky Victoria's Secret Lais Ribeiro v podprsenke Champagne Nights Fantasy Bra v hodnote dva milióny dolárov.

Brazílska rodáčka, ktorá s americkým výrobcom dámskej bielizne spolupracuje od roku 2010, sa objaví v kúsku intímnej bielizne vykladanom najdrahšími kameňmi na blížiacej sa šou v Číne (koná sa 20. novembra). Diváci na mieste, ale aj v celom svete, kde bude prenos dostupný o pár dní neskôr v televíznom zázname, tak uvidia dlhonohú krásku s olivovou pleťou v modeli za dva milióny dolárov.

Podprsenka dostala meno Champagne Nights Fantasy Bra a je vyrobená so zlata a dekorovaná diamantmi, žltými zafírmi a modrými topásmi. Drahými kameňmi je vykladaný aj dekoratívny náhrdelník, ktorý je jej súčasťou.

Ribeiro predviedla kúsok na oficiálnom fotení pre médiá – po tom však tento drahocenný kúsok odložia do trezoru a do Číny ho prevezú za špeciálnych bezpečnostných opatrení. Ribeiro sa v rozhovore pre magazín Vogue priznala, že netušila, že ju zástupcovia značky vyberú tento rok pre predvádzania luxusného kúska bielizne. „Išla som na skúšku a nemala som poňatia, že to je skúška Fantasy Bra. Vošla som dovnútra a keď som si ju skúsila, plakala som šťastím. Bolo to neuveriteľné,“ komentovala topmodelka.

Modelka značky Victoria's Secret Lais... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lais Ribeiro Modelka značky Victoria's Secret Lais Ribeiro v podprsenke Champagne Nights Fantasy Bra v hodnote dva milióny dolárov.

Najviac sa jej vraj na podprsenke páčia veľké kamene, ktorými je dekorovaná. „Páčia sa mi všetky tie farby na mojom odtieni pokožky,“ uviedla v rozhovore. Málokto vie, že táto 27-ročná kráska je už mamou. Syna Alexandra rodila ako 18-ročná a je vraj jej najväčším pokladom. Na prehliadku do Šanghaja ho však nevezme. Podarilo sa jej vybaviť pozvánku pre otca a brata. „Bude to pre mňa veľmi špeciálny moment. Už sa neviem dočkať, keď uvidím ich tváre počas toho, ako budem kráčať po móle,“ doplnila ešte Ribeiro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #modelka #podprsenka #Fantasy Bra #milión #Lais Ribeiro

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...