Do starého železa nepatrí! Sexy Brazílčanka v bikinách stále vie ohúriť

Hoci pred pár týždňami ohlásila brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio koniec spolupráce so značkou Victoria's Secret, do starého železa rozhodne nepatrí.

20.12.2017 00:00
debata
Supermodelka Alessandra Ambrosio na pláži v... Foto: Profimedia
Supermodelka Alessandra Ambrosio na pláži v rodnej Brazílii. Supermodelka Alessandra Ambrosio na pláži v rodnej Brazílii.

Dvojnásobnú mamu zachytili objektívy na pláži Florianopolisu v Brazílii, kam chodí pravidelne dovolenkovať s rodinou. Pohľady na 36-ročnú dvojnásobnú mamu nepochybne prilákali mnohé pohľady.

Ambrosio sa na pláži objavila v dvojdielnych červených bikinách a predviedla v nich svoju ukážkovú a vyšportovanú figúru. O modelke je známe, že žije veľmi zdravým životným štýlom a cvičí takmer denne. Konieckoncov, držať krok s mladšími kolegyňami aj vďaka tomu dokázala až doposiaľ.

Poslednou veľkou prehliadkou pre značku Victoria's Secret bola pre Ambrosio tá šanghajská, ktorá sa konala v prvej polovici novembra. Po odchode tejto krásky sa služobne najstaršou modelkou stala jej krajanka Adriana Lima. Ani pri nej však nie je jasné, ako dopadne ďalšia spolupráca s firmou VS.

Lima nedávno prekvapila vyhlásením, že sa už nebude vyzliekať pred objektívom „bezmyšlienkovito a z prázdnych dôvodov“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #bikiny #Telo #Alessandra Ambrosio

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...