Kypré vnady krásky Grahamovej (po)odhalené! Takto šla do televízie

Za posledné mesiace si už vyskúšala všeličo. Z topmodelky Ashley Grahamovej, ktorá je aj akousi neoficiálnou ambasádorkou žien s oblejšími tvarmi, bude porotkyňa.

12.01.2018 00:00
debata
Modelka Ashley Graham predstavili v rámci... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Ashley Graham Modelka Ashley Graham predstavili v rámci programu BUILD Speaker Series program America's Next Top Model.

Tridsaťročná kráska sa objavila v utorok v New Yorku, aby tu podporila novú sériu známej a populárnej reality-šou Amerika hľadá topmodelku. Samozrejme, v spoločnosti Tyry Banksovej, ktorá v tejto relácii účinkuje už roky.

Z Grahamovej sa stala nová porotkyňa, ktorá bude pred kamerami pomáhať s hľadaním a výberom budúcej topmodelky. Na stretnutí s médiami sa sama prezentovala ako ukážkový príklad jednej z nich. Obliekla si priehľadný top, pod ktorým bolo jasne vidieť tmavú podprsenku a hrdo takto pózovala pred objektívmi.

Hoci brunetku radia stále medzi zástupkyne modelingovej brandže XXL, jej aktivity dávno presiahli len tento segment. Graham sa stala od svojho raketového úspechu po nafotení titulnej strany Sports Illustrated tiež dizajnérkou odevov, alebo producentkou a s úspechom tiež prednáša a diskutuje so ženami po celej Amerike. Predpokladá sa, že jej účinkovanie v televízii ešte zvýši popularitu tejto pôvabnej rodáčky z Nebrasky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #porotkyňa #modelka #Televízia #XXL #Ashley Graham

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...