Obťažovali aj slávnu krásku Kate Uptonovú? Toto naznačila na webe...

Ďalšia známa osobnosť sa dostala pod paľbu obvinení. Hoci nepriamych. Reč je o dizajnérovi Paulovi Marcianovi, pričom kritiku na jeho adresu vyslovila jedna zo známych amerických modeliek.

01.02.2018 12:06
debata (2)
Modelka a herečka Kate Upton na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kate Upton Modelka a herečka Kate Upton na archívnom zábere.

Príťažlivá Kate Upton, ktorá v minulosti spolupracovala s Marcianom na kampani pre značku Guess, naznačila vo svojom odkaze na Instagrame, že dizajnér by mal patriť k mužom, ktorí obťažujú ženy a modelky.

„Je skľučujúce, že taká ikonická značka ako Guess stále udržiava v pozícii kreatívneho riaditeľa Paula Marciana. Nemalo by mu byť dovolené využívať jeho moc na to, aby sexuálne a emocionálne obťažoval ženy,“ napísala bez ďalších komentárov Upton na svojom Instagrame. Pridala tiež následne hashtag „metoo“, ktorý by mohol naznačovať, že sa sama stala objektom obťažovania od spomenutého tvorcu.

Žiadne ďalšie slová však od nej neprišli a oficiálne vyhlásenie či komentár nezverejnila ani značka Guess či samotný Marciano. Práve pod jeho vedením vzniká už roky „sexy“ línia odevov známeho výrobcu džínsového oblečenia. Pre značku v minulosti pracovali aj modelky ako Charlotte McKinney či Hailey Baldwin, ale tiež Claudia Schiffer alebo Sara Sampaio.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Kate Upton #sexuálne obťažovanie #Guess #Paul Marciano

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...