Spoznáte tento slovenský zadoček? Nápoveda... už ho asi videl každý!

Prehliadkový maratón v rámci akcie Bratislavské módne dni zavŕšila v stredu zmes všemožných módnych kúskov, ale aj poriadne diskutabilného gýča. A pri tom všetkom opäť nechýbala známa Slovenka.

12.04.2018 12:24
debata (2)
Modelka Andrea Verešová predvádza na móle šaty... Foto: Profimedia
Modelka Andrea Verešová predvádza na móle šaty od Jany Pištejovej. Modelka Andrea Verešová predvádza na móle šaty od Jany Pištejovej.

Ak náhodou netušíte, ktorá, vedzte, že ide o bývalú slovenskú Miss Andreu Verešovú. Aj tento rok sa objavila na Bratislavských módnych dňoch v rámci prehliadky Jany Pištejovej a predviedla dva modely.

Jeden z nich, dlhá biela kreácia z tylu s výraznou dekoratívnou výšivkou, bola opäť vodou na Verešovej tradičný mlyn – provokovanie na móle. Dvojnásobná mama pod priehľadnou látkou odhalila fotografom svoje pozadie len v tanga nohavičkách.

O jeho pôvaboch nemožno hádam ani diskutovať – o tom, či ho nevystavuje až príliš často, by sme však pokojne hovoriť mohli. Ale každopádne, pokiaľ sa tak cíti komfortne, nech si svoju pozíciu slovenského „sexsymbolu“ užíva. Nabudúce, radšej bez indiánskej čelenky.

Modelka Andrea Verešová predvádza na móle šaty... Foto: Profimedia
Modelka Andrea Verešová predvádza na móle šaty od Jany Pištejovej. Modelka Andrea Verešová predvádza na móle šaty od Jany Pištejovej.

Mimochodom, keď sa naposledy pred pár rokmi objavila s indiánskou čelenkou v rámci módnej prehliadky supermodelka Karlie Kloss na šou Victoria's Secret, dopadlo to neslávne. Ona aj známy výrobca dámskej bielizne sa museli verejne kajať za to, že urazili city pôvodných obyvateľov Ameriky a dokonca Klossovú vystrihli z televízneho záznamu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #prehliadka #móda #zadoček #Jana Pištejová #Andrea Verešová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...