Biele fľaky na tvári ju nezastavili! Táto kráska ovládla svet módy

Krásna, ale nie obyčajná. Je neprehliadnuteľná všade, kde sa objaví. Topmodelka Winnie Harlow je hviezdou prehliadok, ale aj festivalu v Cannes.

16.05.2018 13:29
debata (1)
Modelka Winnie Harlow pózuje fotografom na... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Modelka Winnie Harlow pózuje fotografom na festivale v Cannes. Modelka Winnie Harlow pózuje fotografom na festivale v Cannes.

Dvadsaťtriročná rodáčka z Toronta sa narodila s formou kožnej anomálie nazvanou vitiligo. Jej koža nemá jednoliaty tón, zdobia ju biele fľaky a škvrny. Asi hrou prírody sa stalo, že na tvári pôsobia súmerne, takmer ako divadelné líčenie.

Modelka Winnie Harlow pózuje fotografom na...
Modelka Winnie Harlow pózuje fotografom na...
+7Modelka Winnie Harlow pózuje fotografom na...

Hoci v žilách Harlowovej, ktorej pôvodné meno je Chantelle Brown-Young, koluje jamajská krv a zvyšok jej rodiny má tmavú pleť, ona vyzerá priam ako z inej planéty. Určite aj preto si ju zamiloval módny svet.

Na aktuálnom ročníku festivalu v Cannes sa táto dlhonohá kráska stala hviezdou červeného koberca. Pozvánku dostala na niekoľko premiér a zakaždým zažiarila. Veľkolepá róba a k nej pokožka, ktorá je magnetom pre oči.

Modelka Winnie Harlow v kreácii od Ralph... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Winnie Harlow v kreácii od Ralph & Russo Couture. Modelka Winnie Harlow v kreácii od Ralph & Russo Couture.

Hoci v tínedžerskom veku údajne uvažovala dokonca nad samovraždou a nedokázala zniesť poznámky spolužiakov, ktorí ju nazývali zebra, dnes vidí svet celkom inak. Harlowovej pomohla účasť v súťažnej šou Amerika hľadá topmodelku, kde skončila na šiestej priečke. Po tom, ako sa objavila na obrazovkách, ju začali angažovať svetoznáme značky a dnes je naozaj ozdobou väčšiny akcií či prehliadok.

Okrem modelingu sa však vrhla aj na prospešné aktivity pomoci a osvety, aby ukázala aj ďalším ľuďom, ktorí majú vitiligo, že ide len o vzhľad pokožky, nie však dôvod, prečo by váš život mal byť iný alebo horší. Winnie Harlow si pozrite v galérii.

Holandská topmodelka Doutzen Kroes.
Na premiéru prišla aj modelka Liu Wen. V...
+28Victoria Bonya pózuje fotografom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #modelka #úspech #pokožka #vitiligo #Winnie Harlow #Cannes 2018

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...