Odmieta starnúť a ide jej to! Namiesto 62 by ste jej tipovali o 30 menej

Zázrak prírody? Alebo nebodaj moderné skrášľovacie procedúry, ktoré nevidieť ako v prípade mnohých iných celebrít? Nech už je to, ako chce, modelka Christie Brinkley vyzerá famózne.

30.05.2018 15:55
debata
Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley... Foto: Profimedia
Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley zamierila na akciu do New Yorku. Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley zamierila na akciu do New Yorku.

Niekdajšia supermodelka a kráska z titulných stránok Sports Illustrated, sa objavila na párty v New Yorku, kam prišla podporiť svoju dcéru Alexu Joel Ray. Bola to však práve Brinkley, kto prilákal pozornosť fotografov na plnej čiare.

Málokto by pri pohľade na túto plavovlasú dámu s divokou hrivou (s 99-percentnou pravdepodobnosťou zahustenou umelými prameňmi) tipoval, že má 62 rokov. Brinkley skrátka vyzerá aj o tri dekády mladšie.

V jej prípade je pritom každé verejné podujatie len umocnením tohto dojmu. Aj začiatkom minulého týždňa, keď sa blondínka objavila na uvedení novej digitálnej série Click my closet, vyzerala vynikajúco.

Christie Brinkley na premiére novej digitálnej... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
"Click My Closet" Web Series Launch Christie Brinkley na premiére novej digitálnej série Click My Closet.

Priazeň tejto dámy sa kedysi snažil získať aj súčasný prezident USA Donald Trump. Ako sa však Brinkley priznala médiám, vtedy ho odmietla. Vedela totiž, že Trump má slabosť pre pekné ženy a často si ide až príliš tvrdo za svojím cieľom svoj vytúžený objekt zbaliť. Ona sa mu vraj vyhla a ignorovala ho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Christie Brinkley #vzhľad #generácia #mladosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...