Celulitída? Možno! Ale v 44 má Kate Moss ukážkové nohy, pozrite sa

Už niekoľko rokov je vnímaná ako modelingová veteránka a legenda zároveň. Najmä z tej druhej nálepky čosi Kate Moss ukázala aj počas návštevy New Yorku.

08.06.2018 10:00
debata (1)
Modelka Kate Moss prichádza na prehliadku... Foto: Profimedia
Kate Moss Modelka Kate Moss prichádza na prehliadku pánskej kolekcie Saint Laurent v New Yorku. Predviedla svoje nohy v mikromini.

Štyridsaťštyriročná Britka prijala pozvanie na prehliadku pánskej kolekcie značky Saint Laurent určenej na sezónu jar a leto 2019. Hviezd sa na akcii, ktorá sa konala v New Yorku, zišlo ako maku.

Práve niekdajšia hviezda z tituliek magazínov a reklám sa zaradila medzi najvýraznejšie ozdoby podujatia – paparazzovia ju zvečnili cestou na prehliadku, keď v mikrominisukni odhalila svoje stehná a nohy.

Modelka Kate Moss (vľavo) a herečka Charlotte...
Modelka Kate Moss prichádza na prehliadku...
+5Bývalá modelka a umelecká riaditeľka Julia...

V minulosti Mossovú bulvár kritizoval za jej fyzické nedostatky – určite jej pár zostalo, ale vo výsledku vyzerala skvelo. Určite aj pre rodené sebavedomie a charizmu, ktorú jej príroda nadelila.

Modelka sa do prvého radu usadila v spoločnosti herečky Charlotte Gainsbourgovej. Na akcii sa však objavili aj herecké hviezdy ako Julianne Moore, Paul Bettany či Charlie Heaton. Prekvapivé garde si priviedla speváčka Lauryn Hill. Sprevádzala ju totiž jej 19-ročná dcéra Selah Marley, ktorú má so synom Boba Marleyho – Rohanom.

Modelka Kate Moss (vľavo) a herečka Charlotte... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kate Moss (vľavo) a herečka Charlotte Gainsbourg Modelka Kate Moss (vľavo) a herečka Charlotte Gainsbourg spoločne na prehliadke pánskej kolekcie Saint Laurent Jar/leto 2019.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Kate Moss #celulitída #Saint Laurent

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...