Elle MacPherson sa pred slnkom neskrýva. Som vďaka nemu zdravšia!

Slnko je zdrojom jej zdravia, tvrdí niekdajšia supermodelka Elle MacPherson v rozhovore pre magazín NewBeauty. Na obálke pózuje v čiernom body a odhaľuje ukážkové nohy.

21.07.2018 00:00
debata
Modelka Elle Macpherson na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Elle Macpherson Modelka Elle Macpherson na archívnom zábere.

Hoci mnoho známych osobností sa chráni pred slnkom a snaží sa vyvarovať slnečných lúčov, austrálska rodáčka sa v interview zverila, že aj dnes si každý deň poleží na slniečku. Hoci s ochranným krémom. „Snažím sa ľahnúť si na 20 minút ráno a potom 10 minút popoludní. Zavriem oči a zdvihnem hlavu tak, aby ma slnečné lúče pokryli celú,“ vyhlásila MacPherson.

„Je to hotový zázrak pre imunitný systém. S pomocou slniečka ho môžete naozaj nakopnúť,“ pokračovala modelka, ktorá roky strávila pred objektívom na plážach po celom svete. Najčastejšie totiž fotila práve plavky a bikiny, keďže disponovala ukážkovým telom (prezývali ju aj Telo).

MacPherson však v rozhovore tiež priznala, že trochu ľutuje, že nedbala viac na svoje zdravie v mladšom veku a nechránila sa patrične pred slnečnými lúčmi. „Mrzí ma to, pretože dnes sa to už ukazuje. A nič s tým neurobím,“ doplnila s tým, že bez krému s SPF ani neodchádza z domu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #ochrana #zdravie #imunita #režim #Elle MacPherson

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...