Najsexi žena sveta ukazuje tehotenské obliny! Takto zvádza v Maxime

Ako grécka bohyňa zmyselnosti a krásy vyzerala americká modelka Kate Upton na obálke magazínu Maxim. Jeho letné vydanie sa nieslo v znamení najsexi žien sveta.

23.07.2018 00:00
debata
Topmodelka Kate Upton na párty magazínu Maxim k... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Kate Upton Topmodelka Kate Upton na párty magazínu Maxim k vyhláseniu Hot 100 Experience.

Práve Upton sa stala podľa známeho pánskeho lifestylového časopisu najpríťažlivejšou ženou planéty. Len pár dní po tom, ako sa objavil v stánkoch magazín, táto americká blondínka ohlásila prvé tehotenstvo.

Hoci zábery pre Maxim vznikali ešte v čase, keď mala 25-ročná kráska ploché bruško, na sobotňajšej prezentácii vydania sa objavila modelka osobne a predviedla svoje tehotenské krivky. V trblietavých šatách s dlhými rukávmi a stojačikovým golierikom sa jej črtali obliny budúcej mamičky.

Kate Upton pózuje aj s obálkou vydania Maxim s... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Kate Upton Kate Upton pózuje aj s obálkou vydania Maxim s rebríčkom Maxim Hot 100 Experience.

Uptonovú na akcii sprevádzal aj manžel Justin Verlander, ktorý sa už nevie dočkať, keď sa stane otcom. Svojej partnerke vyznal lásku priamo na sociálnej sieti, keď napísal, že „budeš tou najúžasnejšou mamou na celom svete a už sa neviem dočkať, ako sa pripojím na túto cestu s tebou“.

Upton sa dostala do pozornosti prácou pre plavkový špeciál magazínu Sports Illustrated, na ktorého obálke sa ocitla viackrát. Zároveň sa pokúsila presadiť aj ako herečka. V horúcej diskusii uplynulých mesiacov, ktorú otvorili obvinenia zo sexuálneho obťažovania v šoubiznise, sa objavil aj jej hlas.

zväčšiť Justin Verlander a Kate Upton spoločne pózujú... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Kate Upton Justin Verlander a Kate Upton spoločne pózujú médiám.

Blondínka tvrdila, že sama zažila sexuálne útoky a neprimerané správanie od šéfa značky Guess Paula Marciana. Ten sa však obvineniam bráni a tvrdí, že to spravila len pre vlastné zviditeľnenie sa.

„Dostali sa ku mne informácie, že už nejaký čas sa snaží zdiskreditovať ma a bude okrem iného svedčiť, že som ju obchytkával,“ uviedol pred časom dizajnér. „Toto obvinenie je falošné. Nikdy som sa nedotkol Kate Uptonovej. Nikdy som nebol s Kate Uptonovou osamote a nikdy som sa k nej nesprával neprimerane,“ vyhlásil Marciano.

Ako písal pred pár mesiacmi portál TMZ.com, zdroje z okolia Marciana tvrdia, že môže ísť o pomstu modelky. Dôvodom má byť, že značka s ňou zrušila reklamný kontrakt po nevydarenom fotení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #Kate Upton #párty #Maxim #najsexi žena

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....