Misska Grecová pod vplyvom frajera - futbalistu. Už sleduje aj Ligu majstrov!

Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová sa už ako malá rada hýbala.

22.08.2018 00:00
Dominika Grecová Foto: ,
Miss Slovensko 2018 - Dominika Grecová z Humenného.
debata

„V spomienkach mám detstvo spojené s letným šantením na bicykli u starých rodičov na dvore a letné prázdniny som trávila s rodičmi na rodinnej chate na Zemplínskej šírave, kde som s obľubou pod dozorom ocka a dedka začínala s plávaním. Plávanie sa mi už odmalička veľmi páčilo, takže keď sme mali kurz plávania na základnej škole, bola som, ako sa vraví, ryba vo vode,“ povedala mladá plavovláska.

„Ako tínedžerka som zas veľa času trávila korčuľovaním na kolieskových korčuliach. Aktívne som sa venovala viacerým druhom športu, nie však na profesionálnej úrovni,“ prezradila Grecová.

Sympatická misska s nadšením športuje doteraz. „Šport mám veľmi rada, každodenná návšteva fitka, aby som sa udržala v dobrej kondícii, mi pomáha po fyzickej aj psychickej stránke. V lete si veľmi rada zahrám aj volejbal a basketbal a v zime pravidelne lyžujeme,“ vymenovala.

„V tomto období chápem šport ako relax, ktorý mi pomáha zvládnuť časový stres spojený s mojimi novými povinnosťami a, samozrejme, má vplyv aj na formovanie mojej postavy, čo je pre mňa tiež veľmi dôležité,“ uznala 20-ročná rodáčka z Humenného.

Spoločnosť pri športe jej pritom pravidelne robí jej priateľ, profesionálny futbalista Martin Koscelník. „Priateľ trénuje denne a k denným tréningom priviedol aj mňa. Spolu navštevujeme fitness centrum. Uviedol ma do správnej metodiky cvičenia, aby bolo čo najefektívnejšie,“ vysvetlila Grecová, ktorá sa postupom času vďaka priateľovi začala dokonca orientovať vo futbale.

„Ešte pred tromi rokmi som nebola fanúšičkou futbalu, futbalové pravidlá mi veľa nevraveli. Teraz pravidelne navštevujem futbalové zápasy môjho priateľa a som, dá sa povedať, skalnou fanúšičkou. Futbal sa mi veľmi páči, postupne som dokonca začala sledovať aj televízne prenosy Ligy majstrov,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #šport #radosť #Miss #Dominika Grecová

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....