Oslávenkyňa Claudia Schiffer ako hviezda tituliek! Aj bez šiat, pozrite sa

V období svojej najväčšej slávy sa krásna Nemka objavila na titulkách všetkých prestížnych módnych magazínov. A nezľakla sa ani nahoty.

25.08.2018 00:00
debata (2)

180 centimetrov vysokú blondínku prirovnávali k slávnej Brigitte Bardotovej, rodená Nemka si však zvolila inú cestu. Hoci slávou sa môže s nezabudnuteľnou Francúzkou rovnať. V sobotu oslavuje blond topmodelka 48 rokov a v súčasnosti žije obklopená troma deťmi v Londýne po boku manžela, britského filmára Matthewa Vaughna.

CLAUDIA SCHIFFER na titulke magazínu VOGUE -... Foto: Profimedia
CLAUDIA SCHIFFER CLAUDIA SCHIFFER na titulke magazínu VOGUE - jún 2008.

Počas svojej kariéry sa Schiffer objavila na titulných stranách väčšiny módnych magazínov a účinkovala v reklamách značiek ako Yves Saint Laurent, Versace či Dolce & Gabbana. Postupne sa z nej stala svetová osobnosť, ktorá svoju slávu dokázala zužitkovať aj vo vlastných projektoch či kozmetickej línii.

Claudia Schiffer pre magazín Vogue - rok 2010. Foto: Vogue
Claudia Schiffer Claudia Schiffer pre magazín Vogue - rok 2010.

Rodáčku z Rheinbergu objavili na jednej z diskoték v Dusseldorfe ešte pred dovŕšením osemnástich narodenín. Schiffer si však najprv dokončila školu a až potom odletela do Paríža, aby s ňou urobili skúšobný fototest.

Claudia Schiffer (vpravo) pózovala nahá aj pre... Foto: reprofoto: magazín i-D
Claudia Schiffer Claudia Schiffer (vpravo) pózovala nahá aj pre magazín i-D. Spoločnosť jej robili kolegyne Eva Herzigová (vľavo) a Helena Christensen - rok 2010.

Schiffer sa objavila najprv v kampaniach komerčných značiek ako Guess, ale následne zamierila do vlajkovej lode luxusnej módy – ateliéru Chanel, ktorý viedol Karl Lagerfeld. Ten zo Schifferovej na dlhý čas urobil svoju múzu a nebolo prehliadky, na ktorej by sa neobjavila. Spoločne tiež vytvorili kampaň na luxusné šampanské Dom Perignon.

Nahá sa objavila aj na titulke knihy Claudia... Foto: reprofoto: obálka knihy Claudia Schiffer
Claudia Schiffer Nahá sa objavila aj na titulke knihy Claudia Schiffer, v ktorej jej fanúšikovia nájdu tie naj momenty z jej profesionálneho života - ide o fotografie, ktoré vybrala sama modelka s ú pre ňu čímsi výnimočné. Publikácia obsahuje fotografie od Richarda Avedona, Patricka Demarcheliera, Ellen von Unwerth a ďalších významných módnych fotografov..

Claudia Schiffer bola v minulosti zasnúbená s mágom Davidom Copperfieldom, 25. mája roku 2002 sa vydala za britského filmára Matthewa de Vere Drummonda, známeho ako Matthew Vaughn. Dvojica má spolu tri deti, ktoré vyrastajú v Londýne. Modelka ich pred médiami chráni, na verejnosti ich takmer neukazuje. Ona sama sa na červených kobercoch objavuje zriedka, skôr si užíva život v ústraní s dvoma dcérami a synom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Claudia Schiffer #topmodelka

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...