Syn manekýn, dcéra modelka! Nikodýmove deti sa veru vydarili, pozrite sa

Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. Moderátor Martin Nikodým je pre mnoho žien šarmantný a fešný muž. Ale "jablká" v jeho rodine sa vydarili naozaj mimoriadne.

03.09.2018 16:55
debata (29)
Adam Nikodým, syn známeho moderátora počas... Foto: ELITE MODEL MANAGEMENT
Adam Nikodým, syn známeho moderátora počas finále šou Schwarzkopf Elite Model Look 2018. Adam Nikodým, syn známeho moderátora počas finále šou Schwarzkopf Elite Model Look 2018.

Známa tvár šou Milujem Slovensko je trojnásobným otcom, dve deti z prvého manželstva, sú dnes už v tínedžerskom veku a na vlastnej ceste k popularite. Len pred pár dňami nejedného hosťa finále modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look prekvapila informácia o tom, že „ten vysoký blonďák na móle je Nikodýmov syn“.

Áno, prítomnosť známeho zabávača a moderátora na Pražskom hrade potvrdzovala, že prišiel podporiť svoju krv. Jeho syn Adam sa dostal do top zostavy slovenského výberu adeptov na modelingovú kariéru.

Moderátor Martin Nikodým a jeho dcéra Emma Lea... Foto: Michal Tvrdik
Moderátor Martin Nikodým a jeho dcéra Emma Lea Nikodýmová. Moderátor Martin Nikodým a jeho dcéra Emma Lea Nikodýmová.

Hoci Adam Nikodým nezvíťazil, mnohí hostia v sále si šuškali, že potenciál v ňom drieme naozaj veľký. A tiež vysoký. Konieckoncov, meria azda viac ako jeho známy otec.

A aby toho nebolo málo, Martin Nikodým je aj otcom krásnej dcéry – mimochodom tiež ašpirujúcej modelky. Tá sa s ním objavila počas minulotýždňového finále v Prahe ako hosť a usmievala sa doširoka do objektívov.

Na instagramovom profile je jasné, že už ju má podchytenú modelingová agentúra, na rozbeh kariéry si však bude musieť počkať. Uvidíme, ako sa jej vydarí. Obaja Nikodýmovci však majú nepochybne veľké šance.

Topmodelka Hana Jiříčková v kreácii Versace.
Ambasádorky kastingov Schwarzkopf Elite Model...
+26Herečka Diana Mórová v roku 2018 na galavečere...

© Autorské práva vyhradené

29 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modeling #dcéra #syn #talent #Schwarzkopf Elite Model Look #Martin Nikodým

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...