Po brušku ani stopy. Kritiku zmietla zo stola, teraz je sexy anjelik späť!

V júni sa jej narodilo druhé dieťa. Topmodelka Candice Swanepoel už o pár týždňov pobehovala po pláži. Aj so zvyškovým ochabnutým bruškom.

07.09.2018 13:50
debata (1)
Topmodelka Candice Swanepoel sa objavila na... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Topmodelka Candice Swanepoel sa objavila na oficiálnom podujatí prvýkrát od pôrodu. Topmodelka Candice Swanepoel sa objavila na oficiálnom podujatí prvýkrát od pôrodu.

Slávna kráska značky Victoria's Secret vtedy zožala kritiku od hlúpych užívateľov z internetu, ktorí kritizovali jej krivky – ona sama im však veľmi jasne odkázala, čo si o nich myslí. „Spoločnosť dokáže byť veľmi krutá a štandardy krásy sú pre dnešné ženy často nesplniteľné. Nehanbím sa ukázať moje popôrodné bruško, vlastne ho ukazujem hrdo. Deväť mesiacov som v ňom nosila môjho syna a myslím si, že si zaslúžim mať trochu brucho,“ odkázala vtedy prostredníctvom Instagramu.

Topmodelka Romee Strijd predvádzala svoje...
Topmodelka Cindy Crawford a fotograf Russell...
+8Topmodelka Romee Strijd predvádzala svoje...

Vo štvrtok večer sa Swanepoel objavila prvýkrát na verejnosti v rámci spoločenskej akcie. Išlo o krst knihy fotografa Russella Jamesa s názvom Angels. Áno, tušíte správne, v hlavnej úlohe sú modelky známeho amerického výrobcu dámskej bielizne, ktoré zvyknú prezývať aj anjelici.

Blondínka dostala za úloh akciu spoluhosťovať, ale pozornosť médií bola sústredená aj na ňu samotnú a jej formu. Swanepoel všetkým vytrela zrak. V čiernej minikreácii predviedla ukážkovú figúru a pózovala fotografom znovu s krivkami, ktoré ju kedysi dostali na prehliadkové móla. Už čoskoro by sa totiž mala vrátiť v rámci výročnej prehliadky Victoria's Secret, ktorá sa koná ku koncu roka.

Na akcii nechýbala ani brazílska kráska Adriana... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Na akcii nechýbala ani brazílska kráska Adriana Lima. Na akcii nechýbala ani brazílska kráska Adriana Lima.

Na krste knižky sa objavili aj Swanepoelovej známe kolegyne, medzi nimi napríklad Alessandra Ambrosio, Adriana Lima či Jasmine Tookes alebo Romee Strijd. Akúsi „materskú“ funkciu nad slávnymi anjelikmi prevzala americká topmodelka Cindy Crawford.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #návrat #Adriana Lima #bruško #Candice Swanepoel #sexy #Romee Strijd #anjelik

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...