Modelingová elita opäť pokope: Sexi Bella, zvodná Kendall - takto žije Paríži!

Dizajnér Virgil Abloh je jedným z najskloňovanejších mien súčasnosti. A niet divu, že s ním chcú spolupracovať aj najslávnejšie modelky. Inak to nebolo ani vo štvrtok večer.

01.10.2018 11:00
debata
Modelky Bella Hadid (vľavo) a Kendall Jenner... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelky Bella Hadid (vľavo) a Kendall Jenner boli hviezdami prehliadky Off White s kolekciou Jar/Leto 2019. Modelky Bella Hadid (vľavo) a Kendall Jenner boli hviezdami prehliadky Off White s kolekciou Jar/Leto 2019.

V Paríži, kde sa koná týždeň módy, predstavil Abloh kolekciu značky Off-White. A povolal si k tomu skutočne hviezdnu rotu!

Prehliadku s kolekciou na sezónu Jar/Leto 2019 otvorili Bella Hadid a Kendall Jenner. Dve topmodelky, dve kamarátky, dve konkurentky. Ale na parížskej prezentácii kráčali bok po boku odeté do bielych minišiat, ktoré inšpirovala športová estetika, no Abloh ju krížil aj s dobovými prvkami a romantickou pompéznosťou.

Modelka Cara Delevingne (vľavo) žartuje po boku...
Záverečný model prehliadky Off White Jar/Leto...
+6Modelka Kaia Gerber na móle počas prehliadky...

Na módnej šou nechýbala ani vychytená Kaia Gerber či americká topmodelka Karlie Kloss, ktorá sa už v poslednom čase mólam skôr vyhýba a sústreďuje sa na projekty fotenia, alebo exkluzívnych spoluprác.

Prehliadku značky si zase prišli pozrieť mnohé znáe tváre. V prvom rade zachytili objektívy napríklad modelku a herečku Caru Delevingneovú, ktorá sa pred časom stiahla z diania na módnych týždňoch. Tento bol však výnimočný. Na druhý deň totiž predvádzala pre značku Balmain.

Modelka Cara Delevingne (vľavo) žartuje po boku... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Cara Delevingne (vľavo) žartuje po boku Dereka Blasberga. Vedľa nej sedí aj herečka a modelka Bruna Marquezine, jej priateľ Neymar a kolega Dani Alves. Modelka Cara Delevingne (vľavo) žartuje po boku Dereka Blasberga. Vedľa nej sedí aj herečka a modelka Bruna Marquezine, jej priateľ Neymar a kolega Dani Alves.

Dianie v Paríži si nenechal ujsť ani brazílsky futbalista Neymar a jeho partnera Bruna Marquezine. Obaja so záujmom sledovali, čo sa predvádzalo na šou Off-White – značke momentálne mimoriadne vychytenej najmä medzi mladou generáciou. Vy si aspoň malú ochutnávku môžete pozrieť v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cara Delevingne #Paríž #Kendall Jenner #týždeň módy #Bella Hadid #Virigil Abloh #Off-White

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...