To ste nevideli! Chanel spravil pláž v centre Paríža a pozval... predsa Pamelu!

Pri značke Chanel je módny svet už zvyknutý na všeličo, ale priniesť na úvod októbra do Paríža pláž? Áno, to dokáže naozaj len tím tejto slávnej dielne.

02.10.2018 12:35
debata
Herečka a aktivistka Pamela Anderson prišla na... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herečka a aktivistka Pamela Anderson prišla na plážovú prehliadku Chanel Jar/Leto 2019. Ale plavčícky úbor nechala doma. Herečka a aktivistka Pamela Anderson prišla na plážovú prehliadku Chanel Jar/Leto 2019. Ale plavčícky úbor nechala doma.

V parížskom Grand Palais sa zišli zástupcovia módneho sveta aj celebrity, aby si pozreli novú kolekciu slávneho Karla Lagerfelda – určenú na jar a leto budúceho roka. Hoci počasie sa ochladzuje, atmosféra príjemného slnečného počasia sa stala na chvíľku realitou.

Modelka v kreácii Chanel Jar/Leto 2019 na...
Modelka na prehliadke Chanel Jar/Leto 2019.
+21Herečka Mia Goth pred prehliadkou Chanel...

Organizátori totiž pre modelky pripravili set pripomínajúci pláž, na ktorom sa jemne prelievali skutočné vlny a modelky kráčali bosé po jemnom piesku. Aby to však nebolo bez prezentácie doplnkov, obuv na novú sezónu zvierali v rukách a ležérne si vykračovali obdivované hosťami, ktorých produkcia usadila na jednu stranu scény.

Medzi pozvanými sa (asi nie celkom náhodou) objavila aj herečka a aktivistka Pamela Anderson. Jej najslávnejšou rolou kariéry bola plavčíčka v seriáli Baywatch. Tu sa síce záchranári v červených plavkách na telo nenachádzali, ale plážová estetika bola dotiahnutá na maximum – aj s vyvýšenými sedadlami pre plavčíkov – urastených manekýnov od Chanel.

zväčšiť Parížsky Grand Palais sa zmenil na pláž kvôli... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Parížsky Grand Palais sa zmenil na pláž kvôli prehliadke Chanel s kolekciou Jar/Leto 2019. Parížsky Grand Palais sa zmenil na pláž kvôli prehliadke Chanel s kolekciou Jar/Leto 2019.

Anderson svoj červený úbor tiež nechala doma – na prezentáciu dorazila vo veľmi elegantnom a decentnom smotanovom kostýme, ktorý doplnila blúzka až ku krku, biela kabelka a vkusné topánky v typickej béžovo-čiernej chanelovskej kombinácii.

zväčšiť Pamela Anderson pózuje fotografom na prehliadke... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Pamela Anderson pózuje fotografom na prehliadke Chanel v Paríži. Pamela Anderson pózuje fotografom na prehliadke Chanel v Paríži.

Jeden z vrcholov parížskeho týždňa módy si nenechali ujsť ani osobnosti ako Vanessa Paradis, Pharrell Williams či Astrid Berges-Frisbey. Medzi modelkami zase žiarila očarujúca Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawfordovej. Prekvapivo však chýbali sestry Hadidové či Kendall Jenner.

zväčšiť Modelka Kaia Gerber v kreácii Chanel Jar/Leto... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Kaia Gerber Modelka Kaia Gerber v kreácii Chanel Jar/Leto 2019 na prehliadke v parížskom Grand Palais.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #Paríž #Chanel #celebrity #Kaia Gerber #jar/leto 2019

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...