Sexi telá odhalia Kendall aj Gigi! Tento rok najslávnejšiu módnu šou neprešvihnú

Dve z najvychytenejších a najlepšie platených modeliek sveta, Kendall Jenner a Gigi Hadid, sa vyzlečú do zvodných kúskov značky Victoria’s Secret.

27.10.2018 11:38
debata

Potom, čo sa v roku 2017 na veľkolepej módnej šou, ktorá sa konala v Šanghaji neobjavili, sa postavia na mólo v tomto roku.

Modelka Kendall Jenner predvádza na móle počas... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Kendall Jenner Modelka Kendall Jenner predvádza na móle počas prehliadky Victoria's Secret Fashion Show 2016.

Jenner sa v roku 2017 na mólo Victoria’s Secret nedostala, pretože by išlo o konflikt záujmov, keďže v tom čase bola tvárou inej prestížnej značky spodnej bielizne – La Perla.

O účasti oboch krások na očakávanej módnej udalosti informoval na svojom Instagrame Brian Atwood, ktorý bude zodpovedný za výber topánok, v ktorých sa modleky objavia na móle.

Modelka Gigi Hadid na prehliadke... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show 2016 nechýbala.

Očakávaná udalosť sa tento rok uskutoční v New Yorku koncom novembra alebo začiatkom decembra, organizátori presný termín konania šou zatiaľ nezverejnili. O pár dní neskôr sa bude prehliadka plná najslávnejších krások vysielať aj v televízii CBS – šou je najsledovanejšou módnou udalosťou roka, minulý rok si ju pozrelo 800 miliónov divákov.

Okrem spomínaných dvoch slávnych mien sa v šteklivých modeloch predvedú krásky ako Cindy Bruna, Devon Windsor, Leomie Anderson, Shanina Shaik, Toni Garrn či Winnie Harlow. Mená umelcov, ktorí počas šou vystúpia, zatiaľ známe nie sú. V minulsoti tak urobili napríklad členovi akapely One Direction, Taylor Swift, Rihanna či Selena Gomez.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kendall Jenner #Victoria’s Secret #Gigi Hadid

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...