Ponižuje slávna prehliadka bielizne ženy? Toto odpovedala jedna z modeliek!

Posilnenie ženského hnutia za posledný rok prinieslo mnoho pozitívnych zmien vo svete šoubiznisu. Hlasnejšie sa však ozývajú aj kritické hlasy na adresu obnažovania sa hviezd či napríklad prehliadok spodnej bielizne.

08.11.2018 11:20
debata (25)
Modelka Stella Maxwell prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Stella Maxwell Modelka Stella Maxwell prišla na premiéru v saku bez akéhokoľvek zvršku pod ním.

Podobnému čelí aj značka Victoria's Secret a jej výročná šou, ktorá podľa niektorých kritikov ženu posúva len do pozície objektu a zároveň vytvára nezdravé štandardy krásy pre ďalšie príslušníčky nežného pohlavia. Jasnú odpoveď na to má topmodelka Stella Maxwell, ktorá sa na móle VS objaví aj tento rok.

„Prehliadka je o tom, že sa cítime vo svojom tele dobre a že ho máme skutočne rady. Myslím si, že každé jedno dievča makalo fakt tvrdo a môžete to vidieť, keď si prezriete naše Instagramy,“ uviedla pre magazín Glamour UK Stella Maxwell.

„Všetká tvrdá drina, ktorú sme sa posledné mesiace podstúpili, prichádza do bodu, keď si hovoríme: Toto je ono, toto je to, prečo sme naozaj ťažko makali,“ pokračovala modelka a dodala, že prezentácia sexi tiel na móle je predovšetkým o tvrdej práci, pevnej vôli a odriekaní.

Modelky Elsa Hosk (vľavo) a Stella Maxwell. Foto: SITA/AP, Andy Wong
Modelky Elsa Hosk (vľavo) a Stella Maxwell. Modelky Elsa Hosk (vľavo) a Stella Maxwell.

Zároveň si myslí, že odkaz, aký podobná módna šou posiela do sveta, znie: Ženy sú sexi! „Na prehliadke máme dievčatá z celého sveta a celá prehliadka nám ponúka byť súčasťou úžasnej udalosti,“ dodala.

Výročná prehliadka Victoria's Secret sa tento rok uskutoční v New Yorku a stane sa tak už v noci zo štvrtka na piatok. Na našom webe hľadajte už čoskoro veľkú galériu z módnej šou. Nižšie si môžete pozrieť tú minuloročnú.

Topmodelka Bella Hadid kráča popri spevákovi...
Modelka Blanca Padilla na prehliadke v Šanghaji.
+38Modelka Romee Strijd.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #kritika #Telo #Victoria´s Secret #Stella Maxwell #objektifikácia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...