VIDEO: Takáto bola prehliadka najsexi krások sveta v New Yorku!

Už tradične sa americká firma Victoria's Secret vrátila do centra pozornosti so svojou výročnou šou. Nechýbali na nej najkrajšie modelky sveta.

09.11.2018 07:21 , aktualizované: 10:15
debata (5)
Topmodelka Kendall Jenner sa vrátila na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2018 Victoria's Secret Fashion Show - Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner sa vrátila na prehliadku po prestávke, ktorú musela mať pre kontrakt so značkou La Perla.

Známy výrobca bielizne tentoraz vrátil dej veľkolepej výročnej prehliadky do New Yorku a podarilo sa mu na jednom móle sústrediť najžiadanejšie modelky súčasnosti.

Video

Okrem ostrieľaných tvárí ako Adriana Lima, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro či Elsa Hosk sa po ročnej pauze vrátila Gigi Hadid. Topmodelka nedostala minulý rok víza do Šanghaja, kde sa šou v roku 2017 konala a tak sa museli vtedy tvorcovia zaobísť bez nej. Tentoraz však už vykročila na mólo aj so svojou nemenej zvodnou sestrou Bellou a patrili medzi „zlaté klince“ večera.

Topmodelka Candice Swanepoel sa vrátila na mólo... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Candice Swanepoel sa vrátila na mólo po májovom pôrode. Topmodelka Candice Swanepoel sa vrátila na mólo po májovom pôrode.

Podobne sa na akciu Victoria's Secret vrátila aj najlepšie zarábajúca modelka planéty – Američanka Kendall Jenner. Na prehliadkach mala pauzu pre kontrakt s konkurenciou La Perla. Po jeho skončení však brand VS po nej opäť chňapol ako po údenom.

Model Adriana Lima (v strede) je najstaršou...
Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...
+42Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...

Návrat na mólo zažili aj dve dvojnásobné mamičky – obe narodené na africkom kontinente. Reč je o namíbijskej rodáčka Behati Prinsloo, ktorá je manželkou lídra Maroon 5 Adama Levina. Prinsloo porodila druhé dieťa začiatkom roka, ale na móle vyzerala úžasne.

Modelka Winnie Harlow na prehliadke debutovala. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Winnie Harlow na prehliadke debutovala. Modelka Winnie Harlow na prehliadke debutovala.

Platí to aj o juhoafrickej rodáčke Candice Swanepoelovej, ktorá sa tvrdým tréningom vrátila do formy po pôrode v máji tohto roka! Na móle predviedla dva rozličné stylingy.

Slávnu Fantasy Bra, ktorú každý rok vytvorí známy klenotník z drahých kameňov, tento rok predvádzala švédska kráska Elsa Hosk a vyzerala naozaj „za milión“. Značka oslovila na prehliadku roka 2018 aj niekoľko nových tvárí. Veľký debut zažila modelka Winnie Harlow, známa aj pre svoj netradičný vzhľad spôsobený vitiligom. Viac v galérii.

Modelka Elsa Hosk predviedla luxusnú Fantasy... Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Modelka Elsa Hosk predviedla luxusnú Fantasy Bra z diamantov. Modelka Elsa Hosk predviedla luxusnú Fantasy Bra z diamantov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #Victoria´s Secret #Adriana Lima #Candice Swanepoel #Kendall Jenner #sexy #Gigi Hadid #topmodelky #Bella Hadid

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...