Hilton aj Lopez pobúrili módnych kritikov

Pravidelné udeľovanie cien MTV, či už v kategórii piesní, videoklipov alebo filmov, poctia svojou návštevou hviezdy a hviezdičky z celého sveta. Nebolo to inak ani počas ostatného udeľovania cien, ktoré sa konalo v New Yorku 31. augusta.

04.09.2006 00:02 , aktualizované: 07:02
debata

Hudobné pódium a miesta vyhradené pre nominované či ocenené celebrity boli pritom doslova prehliadkou modelov od výmyslu sveta. Aj svetoví módni odborníci s radosťou upierajú zrak na podobné podujatia, kde sa dámy či páni predvedú v trendových kreáciách a nastolia tak trendy na ďalšie mesiace.

Posledným MTV Video Music Awards však mnohí vyčítajú, že pôsobili fádne. Hviezdy upriamili svoju pozornosť na čiernu, bielu, či odtiene béžovej. Chýbali výrazné farby a netradičné modely. Väčšina speváčok stavila na overenú kvalitu. Shakira napríklad prišla v dlhých čiernych šatách s našitými aplikáciami. Speváčka Christina Aguilera sa zase blysla v dlhej róbe pošitej krištáľmi, ktor akoby „vypadla“ zo starého hollywoodskeho fil­mu.

Prekvapením, ale nie v príliš pozitívnom zmysle, boli odevy sestier Hiltonových. Staršia Nicky prišla tunikových šatách, ktoré pôsobili dosť neforemne. Ešte horšie však vyzerala sestra Paris, ktorá si vzala biele úzke šaty a veľkou tylovou sukňou a čiernymi kotníkovými čižmičkami. Tento „neo-punkový“ vzhľad zavŕšila nevydareným účesom a umelými mihalnicami. Mnohí nemali slovka pochvaly ani pre speváčku Jennifer Lopez. Stavila na disko štýl 70-tych rokov kombinovaný s akýmsi hi-tech štýlom. Hlavu zakryla čiapkou z rovnakej látky, z akej boli ušité šaty, takže pôsobila tak trochu ako v skafandri.

A za zmienku napríklad stojí speváčka Monica. Tá si totiž na prenos vzala so sebou ako módny doplnok psa. Nuž, keď už sa niekomu nedarí naspievať hit, musí zaujať inak…

My máme pre vás pripravenú anketu. Zahlasujte v nej, kto sa vám zdá ako najhoršie oblečená hviezda MTV Videos Music Awards.

debata chyba

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...