Britská topmodelka vraj tají skutočný vek

Je dávno známe, že od istého bodu sa už o ženskom veku nehovorí. Kto by si ale pomyslel, že podobným pravidlom sa budú riadiť aj topmodelky. Reč je konkrétne o jednej, Britke Agyness Deyn, ktorú odborníci považujú za nasledovníčku Kate Moss.

30.09.2007 14:35
debata

Kráska, ktorá nezliezla z móla počas týždňov módy v New Yorku, Londýne i Miláne a jej vlastné meno znie Laura Hollins, má vraj viac rokov ako sa uvádza v oficiálnych dokumentoch. Podľa väčšiny internetových databáz sa Agyness narodila v roku 1986 a tento rok oslávila svoje 21. narodeniny.

Iný názor však majú autori intenretovej stránky Facebook, podľa ktorých sa vychytená modelka narodila už o tri roky skôr. „Poznáme ľudí, ktorí s ňou chodili do školy a môžu dosvedčiť, že má 24 rokov,“ píše jeden z autorov webového portálu. Matka hviezdy kampaní Giorgio Armani a Burberry – 57-ročná Lorraine Hollins však odmietla čokoľvek komentovať. „Som na svoju dcéru hrdá a nebudem nijakým spôsobom hovoriť o jej súkromí,“ uviedla mama pre denník Daily Mail. Otázku veku odmietli komentovať aj predstavitelia agentúry Models 1, ktorá Agyness zastupuje.

Nuž, tri roky hore dolu, dôležité je, že Deyn je stále fešanda a navyše aj modelka na roztrhanie. Jej vystúpenia na móle počas uplynulých dní v týždňoch módy si pozrite tu.

debata chyba

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...