Móda OTO: Fialovú obliekol Versace, žiarila aj Ďurianová s Pauhofovou

Nielen pozláteným soškám, potlesku a chválam na adresu víťazov patril galavečer OTO 2007. Slovenské prominentky sa rozhodli nezaostať za známejšími kolegyňami z Ameriky a predviedli pôvabné, výrazné i jednoduché, no efektné večerné šaty.

13.03.2008 13:00
Marianna Ďurianová Foto:
Marianna Ďurianová v šatách z dielne Jany Pištejovej.
debata

Kým v minulých rokoch sa slovenské prominentky utiekali pri výbere šiat k domácim návrhárom či do požičovne šiat, tentoraz neváhali vyraziť na nákup k overeným a

luxusnejším svetovým značkám. Výber to však bol výborný vo všetkých troch prípadoch. Herečka roka Zuzana Fialová sa na galavečere i následnej after-párty objavila v čiernej toalete značky Versace a vyzerala ako ozajstná filmová diva.

Jednoduchá línia, punc luxusu a efektne zdôraznená ženskosť – také boli šaty, ktoré si na galvečer obliekla ocenená Adela Banášová. Zabávačka roka opäť stavila na smotanovobiely odtieň – narozdiel od minulého roka, keď ju obliekala Veronika Hložníková, si na svoj tretí triumf vybrala šaty značky Hugo Boss. S rovnakou visačkou na večerných koktejlkách striebornej farby sa mohla chváliť aj herečka Táňa Pauhofová. Partnerka oceneného Tomáša Maštalíra skombinovala lesklý satén s výraznými červenými etno-doplnkami v podobe masívneho náhrdelníka a elegantnými červenými lodičkami. Výborná voľba!

Od hlavy až po päty sa do červenej zaodela ďalšia ocenená dáma – moderátorka TV Markíza Zlatica Puškárová. "Model mi ušila Jana Pištejová. Je to skvelá kamarátka aj vynikajúci človek a s jej prácou som vždy

spokojná," vyjadrila sa Puškárová, ktorej „červenou“ konkurenciou bola aj usporiadateľka galavečera z agentúry APA Jana Prágerová. Rovnako ako minulý rok stavila na prácu z dielne dizajnéra Borisa Hanečku. U spomenutej Jany Pištejovej sa obliekla aj ďalšia tvár televízie Markíza – moderátorka Marianna Ďurianová. Kombinácia bielej blúzky so širokými rukávmi a riaseným golierom a ružovej plisovanej sukne urobila z Marianny opäť príťažlivú ženu. Pás na šnurovanie jej opticky zúžil driek a zvýraznil ženské prednosti – podobne ako minulý rok sa Ďurianovej voľba vydarila.
 
„Kráľovná večera“ – absolútny OTO Petra Polnišová sa už počas prenosu vyjadrila: „Dívajte sa na mňa, kým som krásna. Onedlho si zase navlečiem veveričí kostým.“ Našťastie v čiernej večernej toalete, ktorá jej naozaj pristala a ktorú pre Petru ušila Mária Štraneková, vydržala až do rána. O účes a mejkap sa postarala Renáta Márová s Klárou Surdusovou. Na obligátnu čiernu stavila v stredajší večer herečka Viki Ráková. Model bez ramienok s výrazným štrasovým detailom na páse si zaobstarala v známej požičovni šiat. Podobné služby využila aj Aneta Dočekalová-Parišková. Jej trblietavý model si musela vzhľadom na pokročilé štádium tehotenstva nechať upraviť. "Moje rozmery v istých partiách je dosť nadštandardný, ale

podarilo sa nám to s pani krajčírkou prispôsobiť," so smiechom vysvetlila moderátorka, ktorá čoskoro privedie na svet syna.

Moderátorka Adriana Kmotríková je známa tým, že rada utráca za šaty a objavuje sa na verejnosti v hriešne drahých modeloch svetových značiek. Ostrozelené saténové šaty s látkovými ružičkami v oblasti kolien však pochádzali zo Senca. „Do spravodajstva nás oblieka krajčírska firma zo Senca a ja som s nimi veľmi spokojná. Občas sa nechám obliecť aj na večer,“ prezradila plavovláska, ktorá vo výraznom odtieni patrila medzi najvýraznejšie dámy v spoločnosti.

Jej kolegyňa z markízackeho spravodajstva – Martina Šimkovičová sa opäť nechala obliecť u Moniky Kočiškovej. Čipkovaný detail na ramienkach šiat si radšej mohla odpustiť. Heslo menej je niekedy viac platí aj pri výbere garderóby moderátorky Eriky Judínyovej. Priveľa trblietavých detailov, šifón, dlhá vlečka, jedno zdobené ramienko – dokopy vytvorili zbytočný miš-maš.

Hlasujte v ankete o najlepšie oblečenú dámu OTA 2007

debata chyba

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...