Heslo najkrajšej Slovenky? Nič nehrať a chuť bojovať

Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová radí tohtoročným finalistkám prestížnej súťaže krásy, aby boli najmä samy sebou.

05.02.2019 13:48
Dominika Grecová Foto: ,
MISS Slovensko 2018 Dominika Grecová z Humenného.
debata

"Odporučila by som im len toľko, nech sa na nič nehrajú, usmievajú sa, sú milé, dobré a charizmatické a prebudia v sebe tú chuť zabojovať. Musí tam byť tá odvaha a musia to proste chcieť. A takisto si musia byť vedomé toho, že keď vyhrajú, čakajú ich svetové súťaže, kde musia fungovať už celkom samy. Musia byť na to pripravené a musia vedieť, že to naozaj chcú,“ zdôraznila v rozhovore.

Mladá kráska bude pritom dievčatám počas príprav na finálový večer vždy k dispozícii. „Nebudem síce organizátorom Miss do ničoho zasahovať, ten tím ľudí presne vie, čo má robiť, no veľmi rada budem za dievčatami chodiť, a keď budú hocičo odo mňa potrebovať, rada im poradím a pomôžem, ak budem vedieť ako,“ ozrejmila mladá kráska.

Ako vzápätí priznala, sama mala na začiatku svojej cesty za titulom Miss Slovensko najväčšie problémy s chôdzou. „Baby sa teraz tiež len učia chodiť, tak sme sa spolu už nasmiali a zaspomínala som si pri nich, ako som sa pokúšala na začiatku chodiť ja. Ja som bola podľa mňa zo všetkých v súťaži najhoršia, vôbec mi to nešlo a ani teraz ešte nie som taká dobrá, ako by som chcela. Nie každý to má asi v sebe, ale každou prehliadkou je to lepšie a lepšie a celkom som sa za ten rok posunula,“ podotkla Grecová.

Napriek tomu sa pôvabná rodáčka z Humenného po odovzdaní korunky krásy neplánuje orientovať iba na modeling. „Ten by som síce rada robila naďalej, no od septembra by som chcela pokračovať aj v štúdiu práva. To bol odmalička môj sen, takže sa plánujem pohnúť aj týmto smerom. Chcem robiť v živote to, čo ma bude baviť a myslím, že v práve sa nájdem,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko 2018 #Dominika Grecová

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....