Banášová s Ciberejom bodovali na móle, Muž roka opäť vystavil svaly

"Všímam si oblečenie iných a veľmi sa mi páči, keď su dobre zladení alebo majú na sebe niečo štýlové. Ale sama na to akosi nemám čas," priznala pre Pravda.sk moderátorka Adela Banášová.

04.10.2008 10:00
Gaudí - Adela Banášová Foto:
Moderátorka Adela Banášová v úlohe modelky.
debata

Dôvodom podľa nej je najmä fakt, že vstáva ráno o šiestej a tak na striedanie garderóby pred zrkadlom nemá vôbec náladu. „Je skoré ráno, zima a tma. No vôbec sa mi nechce vymýšľať, čo na seba. Väčšinou teda vkĺznem do toho, čo sa mi zdá pohodlné a vyrazím do práce,“ vysvetlila Banášová. Prekvapenie vraj občas zažíva v popoludňajších hodinách. „Vtedy začnem stretávať vyštafírované ženy a hovorím si, kde ja som.“

V prípade sympatickej porotkyne šou Slovensko má talent však všetko závisí od situácie. „Keď mám dosť času a je na to vhodná príležitosť, aj ja sa rada chystám, pripravujem a vyberám oblečenie,“ dodala moderátorka, ktorá si v piatok večer vyskúšala aj profesiu modelky.

Slovenský Muž roka 2008 Martin Šmahel ukázal... Foto: Zdeno Gáfrik
Gaudí - Martin Šmahel Slovenský Muž roka 2008 Martin Šmahel ukázal hosťom na prehliadke značky Gaudí dôvod, prečo zabodoval v mužskej súťaži "Miss". Opasok a džínsy to neboli.

„Až taký modeling to nebol,“ bránila sa. „Skôr som moderovala a keďže nosím veci značky, ktorá toto podujatie zorganizovala, zdalo sa mi vhodné trošku sa rozpohybovať a prejsť sa po móle,“ doplnila Adela. Podobne „modelingovo rozpohybovaný“ bol však aj jej kamarát a kolega Bruno Ciberej – rola manekýna mu celkom pristala.

Zoznam známych mien na móle, kde značka Gaudí predstavila aktuálnu kolekciu aj trendy na jar a leto 2009, doplnila napríklad Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová a tiež víťaz súťaže Muž roka Martin Šmahel.

Ten spoločne s bratom Miroslavom vyvolali búrlivý potlesk v závere prehliadky, keď si vyzliekli tričká a predviedli vyšportované postavy. Menšiu dôvod na radosť mali páni, známa kráska Husárová totiž zostala v zahaľujúcom tope na ramienkach a predvádzanie spodnej bielizne nechala na kolegyne z modelingovej agentúry Forza.

Prehliadka módnej značky Gaudí - kolekcia...
Módnou prehliadkou sprevádzala Adela Banášová....
+16Do hľadiska na prehliadke značky Gaudí sa...
debata chyba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...