Jedna bruško, druhá dlhé nohy! Supermodelky odhalili 'zbrane' v Paríži!

Ani najnovšia prehliadka značky Off-White, pod ktorou je podpísaný Virgil Abloh, sa nezaobišla bez hviezdneho osadenstva na móle.

02.03.2019 00:00
debata
Topmodelka Karlie Kloss na prehliadke Virgila... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Topmodelka Karlie Kloss na prehliadke Virgila Abloha pre značku Off-White. Topmodelka Karlie Kloss na prehliadke Virgila Abloha pre značku Off-White.

Abloh na prezentáciu najnovšej kolekcie Jeseň/Zima 2019 angažoval sesterské duo Gigi a Bella Hadidové, ale tiež americkú topmodelku Karlie Klossovú. Všetky sa objavili v závere prehliadky, ktorá bola plná výrazných siluet, masívnych kúskov prešívaných búnd či zavinovacích maxišiat a plášťov.

Dvadsaťšesťročná modelka Kloss vyrazila na mólo v žltých šatách s výrazným rozparkom, ktorý odhalil jej ukážkové dlhé nohy. Kedysi bývalá baletka má stále ukážkovú postavu a dizajnéri ju veľmi radi obliekajú do modelov, kde môže vyniknúť.

To však platí aj o 22-ročnej Belle Hadidovej, ktorá sa zase na móle objavila v tope, šortkách a dlhom plášti s kockovaným vzorom. Odhalené bruško nenechalo nikoho na pochybách, že členka TOP 10 najlepšie zarábajúcich modeliek planéty tiež na svojom tele tvrdo maká.

Modelka Bella Hadid počas prehliadky Off-White... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Bella Hadid počas prehliadky Off-White v Paríži. Modelka Bella Hadid počas prehliadky Off-White v Paríži.

V Paríži sa týždeň módnych prezentácií uzavrie budúci týždeň. Záver by mal patriť prehliadke francúzskeho módneho domu Chanel, ktorý predstaví poslednú autorskú kolekciu nedávno zosnulého Karla Lagerfelda.

VIDEO: Pozrite si video z 91. ročníka Oscarov

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Karlie Kloss #Bella Hadid #Off-White

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...