Krásne polovičky DiCapria a Coopera spolu! Hádajte, čo ich spojilo...

Prieskumy uplynulého roka v módnych kruhoch ukázali, že výrazne vzrástol dopyt po móde, ktorá je tvorená z udržateľných zdrojov a s prihliadnutím na ekologické dôsledky jej výroby. Zjavne oslovila aj krásne polovičky slávnych hercov.

29.03.2019 15:24
debata
Modelky Camila Morrone (vľavo) a Irina Shayk... Foto: H&M/Billy Farrell/BFA.com
Modelky Camila Morrone (vľavo) a Irina Shayk spoločne na prezentácii exkluzívnej kolekcie udržateľnej módy. Modelky Camila Morrone (vľavo) a Irina Shayk spoločne na prezentácii exkluzívnej kolekcie udržateľnej módy.

V stredu sa v Los Angeles na privátnom evente švédskeho odevného reťazca H&M stretlo niekoľko svetoznámych tvárí súčasného šoubiznisu. Dôvodom bolo predpremiéra kolekcie Conscious Exclusive, línie, ktorú reťazec tvorí už niekoľko rokov a ktorá je tvorená z udržateľných materiálov.

Medzi pozvanými dámami, ktoré mali možnosť rovno si nové kúsky skúsiť, boli aj modelky Irina Shayk a Camilla Morrone. Áno, ide o krásky, ktoré svet pozná aj vďaka ich slávnym životným partnerom.

Kým Shayk už niekoľko rokov tvorí pár s hercom a režisérom Bradleym Cooperom, s ktorým má aj dcérku, jej mladšia kolegyňa je partnerkou hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria. Hoci bez pánskeho garde, ale v dobrej nálade jedna po boku druhej si užívali aj stredajší event, kde sa objavili tiež modelky ako Amber Valetta, Alek Wek či herečka Dakota Fanning alebo herečka Abigail Spencer, kamarátka vojvodkyne Meghan.

Topmodelka a herečka Irina Shayk si užívala... Foto: H&M/Billy Farrell/BFA.com
Topmodelka a herečka Irina Shayk si užívala romantickú atmosféru. Topmodelka a herečka Irina Shayk si užívala romantickú atmosféru.

„Pre mňa ako modelku je skutočne dôležité vedieť, že aj tvorcovia módy myslia na matku prírodu,“ vyhlásila pre médií Shayk, ktorá pripomenula, že veľkou výhodou je možnosť moderných technológií. „Je skvelé, že všetky tie kúsky môžu aj vďaka nej byť také farebné a trendové,“ komentovala ešte.

V kolekcii, ktorá bola inšpirovaná práve prírodou, jej krásami a farebnosťou, sa objavujú kúsky v levanduľových, pieskových odtieňov, morskej modrej či korálovo ružovej s čiernou, zlatou a striebornou. Pri jej tvorbe bol využitý napríklad recyklovaný polyester, biobavlna, bioľan, biohodváb, recyklovaný plast, sklo či striebro. Novinkou je trio celkom nových patentovaných materiálov.

zväčšiť Herečky Rowan Blanchard (vľavo) a Dakota... Foto: H&M/Billy Farrell/BFA.com
Herečky Rowan Blanchard (vľavo) a Dakota Fanning spoločne na akcii v Los Angeles. Herečky Rowan Blanchard (vľavo) a Dakota Fanning spoločne na akcii v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #irina Shayk #H&M #ekológia #trend #Camila Morrone

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...