Blond, sexi a ako dva klony - kopírujú sa vari tieto nemecké krásky navzájom?

Niekedy je naozaj problém nepomýliť si ich. Keď sa počas uplynulého víkendu na cenách Zlatá kamera objavila nemecká modelka Lena Gercke, nejedného laika napadlo, či "to nie je náhodou tá DiCapriova ex".

02.04.2019 00:00
debata
Topmodelky Lena Gercke (vľavo) a Toni Garrn sa... Foto: Reuters, Profimedia
Topmodelky Lena Gercke (vľavo) a Toni Garrn sa často nápadne podobajú úpravou aj výberom šiat. Topmodelky Lena Gercke (vľavo) a Toni Garrn sa často nápadne podobajú úpravou aj výberom šiat.

Znalci dobre vedia, že v tom prípade by išlo o inú známu nemeckú krásku – topmodelku Toni Garrnovú, s ktorou hollywoodsky herec tvoril pár bezmála dva roky. Napokon sa však rozišli.

Garrn je častou ozdobou spoločenských podujatí v Nemecku, ale tentoraz na piatkovom ceremoniáli chýbala. Jej kolegyňa a krajanka Gercke ju však akoby zastúpila – nielen ako reprezentantka módnej brandže, ale priam ako Garrnovej dvojča.

zväčšiť Topmodelky Lena Gercke (vľavo) a Toni Garrn na... Foto: SITA/AP
Lena Gercke (vľavo) a Toni Garrn Topmodelky Lena Gercke (vľavo) a Toni Garrn na archívnych záberoch z benefície amFAR.

Nie je to prvýkrát, čo si aj nemecké médiá všimli, že dvojica modeliek sa podobá jedna na druhú. Nehovoriac o tom, že podobne volia aj módu, výber šiat, strihov či farieb alebo úpravu účesu. Dôkazom nie je len porovnanie záberov z ceremoniálu Zlatá kamera, kde Gercke pripomenula nemeckú krajanku na podobnej akcii Bambi spred pár rokov.

Nemecká topmodelka a osobnosť Barbara Meier v...
Herečka Anna Maria Muehe.
+13Herečka Paula Beer na vyhlásení cien Zlatá...

Keď sa dvojica modeliek zúčastňovala na benefícii amFAR, tak zase podobne volili červený model šiat, rozparok aj podobnú úpravu účesu. Dôležitým rozdielom v tomto prípade asi bude fakt, že Garrn má na konte väčšie medzinárodné úspechy než jej blond krajanka, ktorá sa preslávila ako víťazka vôbec prvej série reality-šou Nemecko hľadá topmodelku v réžii Heidi Klumovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #modelka #Toni Garrn #porovnanie #Lena Gercke #kópia

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...