Miss Slovensko sa blíži: Toto je 12 krások na nových záberoch, hlasujte!

Už len tri týždne aj pár dní potrvá, kým sa rozhodne o novej kráľovnej krásy na Slovensko. Finalistky Miss Slovensko 2019 však majú čo ukázať už teraz.

05.04.2019 00:00 , aktualizované: 08:12
debata (2)

Dvanástka, ktorú pred časom vybrala odborná porota na čele s riaditeľkou súťaže Karolínou Chomistekovou, nedávno absolvovala nové fotenie.

Prirodzená krása kombinovaná s voľbou spoločenských šiat sa odohrávala pred objektívom Gabriely Mendelovej a následne na propagačné vizuály aj pod taktovkou Tomáša Thurza.

Finalistka číslo 1 Natália Hrušovská:...
Finalistka číslo 2 Alica Ondrášová:
Študentka...
+10Finalistka číslo 3 Patrícia Junasová:...

Fotografie v dnešnej dobe, samozrejme, napomôžu tomu, ako dievčatá hodnotia diváci či internetoví užívatelia. Už tradične sa súčasťou nového ročníka voľby Miss Slovensko stane aj voľba Miss Sympatia.

Sympatická je aj charitatívna zbierka, ktorá sa každý rok koná v rámci súťaže a tento rok bude zameraná na zlepšenie kvality života seniorov. Rozhodnutie zamerať sa práve na pomoc starším je spoločným rozhodnutím finalistiek Miss Slovensko 2019, z ktorých niektoré majú už s konkrétnou pomocou svoje skúsenosti.

zväčšiť Finálová dvanástka aktuálneho ročníka Miss... Foto: Tomáš Thurzo
Finálová dvanástka aktuálneho ročníka Miss Slovensko 2019. Finálová dvanástka aktuálneho ročníka Miss Slovensko 2019.

"Súťaž Miss Slovensko sa vždy snaží so svojimi finalistkami a ich fanúšikmi pomôcť tam, kde treba. Tento rok hlasujúci podporia nielen svoju favoritku, ale aj zariadenie pre seniorov CSS Náruč Senior&Junior, ktorému sa budeme s dievčatami aj v budúcnosti venovať,“ uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

A my sme sa práve prostredníctvom dvanástky záberov rozhodli predstaviť vám opäť dvanástku krások a ponúknuť možnosť vybrať si tú vašu Miss Sympatia či najkrajšiu z nich. Nech sa páči, hlasujte v priloženej ankete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #anketa #súťaž #Miss Slovensko #hlasovanie

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...