Pochvala od najdôležitejšej ženy módy! Čo ocenila na vojvodkyni Meghan?

Stala sa vzorom pre mnoho žien po celom svete. Aj tých, ktoré sú v šťastnom očakávaní bábätka. Za módny štýl pochválila tehotnú vojvodkyňu Meghan aj slávna Anna Wintour.

17.04.2019 08:00
debata
Šéfredaktorka magazínu VOGUE Anna Wintour. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Šéfredaktorka magazínu VOGUE Anna Wintour. Šéfredaktorka magazínu VOGUE Anna Wintour.

Šéfredaktorka amerického magazínu Vogue uviedla v rozhovore na kanáli Youtube, že je naozaj očarená spôsobom, akým sa niekdajšia herečka Meghan Markle obliekala v tehotenstve. Oznámkovala by ju vraj na jednotku s hviezdičkou.

„Bola som naozaj očarená tým, ako sa Meghan Markle obliekala, ako sa vojvodkyňa zo Sussexu obliekala počas tehotenstva,“ uviedla Wintour v odpovedi na otázku jedného z čitateľov. Zavtipkovala si tiež, že kým väčšina tehotných žien sa v rámci komfortu uchyľuje k topánkam na plochej podrážke, vojvodkyňa robila presne opačne.

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve National Theatre v Londýne. Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan na návšteve National Theatre v Londýne.

„Jej podpätky vyzerali byť vždy o kúsok vyššie na každom novom obrázku, ktorý som videla,“ vyhlásila s úsmevom Anna Wintour. Doplnila tiež, že aj ju osobne inšpiroval štýl manželky princa Harryho a dokonca vďaka tejto inšpirácii vystúpila z komfortnej zóny.

„Poslednú dobu sa pomerne často zamýšľam nad kostýmami…takže vďaka za to vojvodkyni zo Sussexu,“ komentovala Wintour prostredníctvom slovnej hračky. Slovíčko kostým/oblek znie totiž v angličtine „suit“, čo je však zároveň aj názov seriálu, ktorý preslávil herečku Markleovú.

VIDEO: Pozrite si módny štýl tehotnej vojvodkyne

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #móda #pochvala #Vogue #Anna Wintour #štýl #vojvodkyňa Meghan

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...