VIDEO Kocianová rozbieha vlastnú značku. A svadba? Toto odkázala partnerovi

So slovenskou topmodelkou Michaelou Kocianovou sme sa nedávno zhovárali naozaj o všeličom. Okrem toho, že ju čakajú kastingy do modelingovej súťaže, prezradila aj čosi o vlastnom podnikaní či svadobných plánoch.

26.04.2019 00:00
debata
Topmodelka Michaela Kocianová. Foto: Profimedia
Topmodelka Michaela Kocianová. Topmodelka Michaela Kocianová.

V rozhovore pre TV Pravda sa rodáčka z Trenčína priznala k tomu, že v pláne má jeden projekt s kapelou IMT Smile. Detaily však zatiaľ zdieľať nechce. Viac sa rozhovorila však o svojej dizajnérskej ambícii.

„Idem sa venovať sa nejakému oblečeniu, ideme niečo tvoriť a keby sme to stihli, možno to uvidia diváci na finále Elite Model Look v septembri,“ naznačila Kocianová pred našou kamerou. „Vždy som si to nejakým spôsobom pripravovala,“ uviedla na margo pokusu o dizajnérsku kariéru.

Zdá sa, že správnu osobu stretla v susednom Česku a od myšlienky už nebolo ďaleko k činom. Vo videu Kocianová prezradila aj to, či je ochotná do biznisu investovať vlastné financie a nielen známe meno.

A čo svadba s jej dlhoročným partnerom Aranom? „Vydávať sa hádam raz už budem. Nie je to otázka na mňa, ale keď náhodou uvidíte vedľa mňa môjho partnera, môžete sa ho na to opýtať,“ s úsmevom odkázala topmodelka, ktorá momentálne hľadá nové tváre na kastingoch súťaže Schwarzkopf Elite Model Look. Viac si pozrite v priložených videách.

VIDEO: IMT Smile, vlastná značka aj svadba? Čo na to Kocianová?

Video

VIDEO: Na čo upozorňuje slávna modelka začínajúce kolegyne?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #svadba #podnikanie #dizajn #Michaela Kocianová #IMT Smile

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...