Kyprá Graham a jej ešte kyprejšia sestra! Sú hviezdami plavkovej kampane

Meno plus size modelky Ashley Graham (31) patrí vo svete módy medzi tie najzvučnejšie.

24.05.2019 14:09
Ashley Graham Foto:
Ashley Graham a jej sestra Abigail v kampani značky Swimsuits For All.
debata (3)

A hoci nie je jedinou slávnou modelkou s kyprými tvarmi, na svojom konte má niekoľko prvenstiev. Okrem iného sa ako prvá „plus size“ kráska v roku 2015 objavila na stránkach prestížneho Sports Illustrated: Swimsuit Issue. Jej hviezda začala týmto okamihom stúpať šialenou rýchlosťou.

Kyprá modelka má však ešte o čosi kyprejšiu sestru – 25-ročnú Abigail. A práve tá jej robí spoločnosť v aktuálnej kampani značky Swimsuits For All, s ktorou staršia so sestier Grahamových spolupracuje už niekoľko rokov.

Hravé plážové zábery vznikali v letovisku Punta Cana v Dominikánskej republike a je na nich vidieť, že sestry si spoločnú prácu pred kamerou užívali. Na svojom Instagrame, na ktorom má slávna Ashley vyše 8 miliónov fanúšikov, sa dvojica pochválila aj spoločným videom z fotenia, do ktorého sú vložené aj zábery z detstva sestier Grahamových. K videu Ashley napísala: „Nemôžem byť už viac nadšená z toho, že som mala svoju úžasnú sestru Abigail po svojom boku v novej kampani pre Swimsuits For All.“ Minulý rok sa po jej boku v kampani rovnakej značky zasa objavila ich mama, Linda Graham.

O vzťahu so svojou sestrou pre Daily Mail povedala: „Napriek nášmu 6-ročnému vekovému rozdielu a množstvu povinností sme stále boli súčasťou života tej druhej,“ opísala Graham. O svojej sestre navyše prezradila, že sa pred časom stala mamou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #plavky #Ashley Graham

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...