Zvádzala Slovákov v reklame, teraz vystavila telo na Capri... Dokonalé telo!

Nie je to tak dávno, čo sa francúzska topmodelka Cindy Bruna zvodne pozerala na Slovákov z veľkých bilboardov a reklamných panelov, ktoré propagovali známe obchodné centrum v Bratislave. Teraz ju načapali pri fotení v známom turistickom letovisku.

02.07.2019 00:00
debata (1)
zväčšiť Francúzska topmodelka Cindy Bruna počas... Foto: Profimedia
Francúzska topmodelka Cindy Bruna počas pózovania na ostrove Capri. Francúzska topmodelka Cindy Bruna počas pózovania na ostrove Capri.

Dvadsaťštyriročná rodáčka z prímorského mesta Saint-Raphaël, ktorá má v žilách konžskú DNA, sa počas uplynulého víkendu objavila na ostrove Capri. Práve toto malebné miesto si totiž fotografický štáb vybral za miesto fotenia série záberov v plavkách.

Bruna patrí medzi dámy, ktorých krivky vyvolávajú u mnohých mužov, ale aj žien obdiv a nadšenie. Konieckoncov, už dávnejšie sa zaradila aj medzi pravidelné ozdoby prehliadok Victoria's Secret či fotoeditoriálov, v rámci ktorých predvádzala bielizeň aj plážovú garderóbu.

Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii Balmain Haute Couture. Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii Balmain Haute Couture.

Tentoraz boli v hlavnej úlohe práve odevy určené na pláž a k moru. A Bruna ich, samozrejme, predviedla s dokonalým telom a sexepílom. Stoosemdesiat centimetrov vysoká kráska mala na sebe dvojdielny model modrých bikín a s radosťou sa z nich predvádzala na okraji móla.

Čo poviete, pristane jej to, všakže?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Telo #modelka #Capri #sexy #Cindy Bruna

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...