Vyšla na mólo a mnohým sa zastavil dych! Krásna Kaia ako vtáčia princezná

Je ozdobou módnych prehliadok a žiadanou modelkou. Krásna Kaia Gerber nechýbala ani na prehliadkach kolekcií haute couture v Paríži.

04.07.2019 00:00
Modelka Kaia Gerber počas prehliadky Givenchy... Foto: ,
Modelka Kaia Gerber počas prehliadky Givenchy Haute Couture s kolekciou Jeseň-Zima 2019/2020 v Paríži.
debata

Dcéra slávnej Cindy Crawfordovej sa objavila najprv na prehliadke značky Chanel, kde sa ako niekdajšia múza Karla Lagerfelda objavila v jednom z modelov od Virginie Viardovej – korálovom kostýme s detailom ručne skladaných a plisovaných kvetín na pleciach. Skutočné ohúrenie však prišlo až o niekoľko hodín neskôr.

Sedemnásťročná Gerber sa večer predstavila na módnej prehliadke ateliéru Givenchy a pred zrakmi pozvaných hostí a médií z celého sveta sa predviedla vo veľkolepej róbe pošitej perím, ktorého farebnosť zdobil ombré efekt.

zväčšiť Modelka Kaia Gerber počas prehliadky Givenchy... Foto: SITA/AP, Kamil Zihnioglu
Modelka Kaia Gerber počas prehliadky Givenchy Haute Couture Modelka Kaia Gerber počas prehliadky Givenchy Haute Couture s kolekciou Jeseň-Zima 2019/2020 v Paríži.

Prehliadka ateliéru Givenchy priniesla niekoľko výnimočných kreácií, v ktorých sa strihové variácie hrali s architekturálnymi prvkami – práve šaty, v ktorých sa promenádovala Gerber, však patrila medzi tie najvýnimočnejšie.

Modelka s nadšením zdieľala svoj úspech a dôveru, ktorú dostala od dizajnérky Clare Waight Kellerovej, aby šaty prezentovala. V stredu čakalo príťažlivú dcéru niekdajšej supermodelky Crawfordovej tiež predvádzanie kolekcie Valentino Haute Couture.

Modelka na prehliadke značky Chanel Haute...
Modelka na prehliadke značky Chanel Haute...
+12Modelka na prehliadke značky Chanel Haute...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Givenchy #trend #perie #haute couture #Kaia Gerber #kreácia

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Vypnite na chvíľu, zmiernite tempo a naučte sa konečne relaxovať.
Predplatné bude výhodnejšie a vy môžete...