Topmodelka zostane topmodelkou, aj keď sa blíži k 50-ke! Kate Moss v bikinách

Niekdajšia topmodelka Kate Moss si vychutnáva leto luxusne, tak, ako zvyčajne.

08.08.2019 00:00
debata (5)

Tento raz relaxuje na jachte blízko celebritami vyhľadávaného letoviska Saint-Tropez na juhu Francúzska. V spoločnosti zopár priateľov sa zabávala na palube, odkiaľ skákala do vody. Pritom mohli objektívy paparazzov zachytiť jej postavičku v bikinách. Tá stále stojí za pohľad, aj päť rokov pred okrúhlou päťdesiatkou.

Modelka Kate Moss na jachte pri Saint-Tropez. Foto: Profimedia
kate moss Modelka Kate Moss na jachte pri Saint-Tropez.

Britskej hviezde robila na jachte okrem iných spoločnosť aj módna návrhárka Sadie Frost (54), niekdajšia manželka herca Judea Lawa, s ktorým má tri deti. Ich vzťah však stroskotal potom, čo sa Law zapozeral do peknej hereckej kolegyne Sienny Millerovej. Aj ich vzťah je však už minulosťou.

Obe dámy bolo neskôr vidieť aj v uličkách romantického Saint-Tropez, pričom Kate Moss si neodpustila svoju obľúbenú cigaretu priamo na ulici. Mossovej mladý partner, Nikolai von Bismarck (32), na jachte so skupinkou nebol.

Pred časom slávna búrliváčka prehovorila aj problémoch s alkoholom, ktoré mala v minulosti. „Vždy som hovorila, že to nenechám zájsť tak ďaleko, pretože som nikdy nechcela ísť na liečenie. Nikdy som nechcela skončiť tak, že si nebudem môcť dať pohárik. No už som to nevedela kontrolovať. Nemyslím si, že alkohol vás spraví šťastnými. Nemohla som normálne rozmýšľať, pretože som bola stále mimo,“ opísala v rozhovore pre The Sun on Sunday.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Saint Tropez

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...