Peštová pomôže s výberom nových hviezd modelingu. Toto odkazuje!

Ani tohtoročný záver leta sa nezaobíde bez modelingovej krásy a talentov v "československom" vydaní. Už tradične bude totiž patriť finále známej modelingovej súťaže.

14.08.2019 16:14
debata
Topmodelka Daniela Peštová sa stala čestnou... Foto: Swarzkopf Elite Model Look
Topmodelka Daniela Peštová sa stala čestnou predsedníčkou poroty. Topmodelka Daniela Peštová sa stala čestnou predsedníčkou poroty.

V utorok 27. augusta sa v Španielskej sále Pražského hradu uskutoční finále 28. ročníka prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pre Českú a Slovenskú republiku. Na galavečeri sa predvedie 23 finalistiek a finalistov súťaže.

Kým tváre a mená finalistov sú zatiaľ pre svet módy (a tak trošku aj šoubiznisu) zatiaľ veľkou neznámou, samotné podujatie už roky stavia na prítomnosti prestížnych hostí v radoch poroty, medzi hosťami, ale aj počas večerného programu.

Azda najviac zarezonuje v tejto zostave meno krásnej Daniely Peštovej, ktorá sa stala čestnou predsedkyňou poroty. „Som rada, že môžem v roli čestnej predsedkyne poroty podporiť nádejné talenty na začiatku ich modelingovej kariéry. Dôležitú rolu hrá charizma, energia, profesionalita a dnes aj prezentácia na sociálnych sieťach,“ vymenovala Peštová.

Ambasádorky kastingov Schwarzkopf Elite Model... Foto: Profimedia
Ambasádorky kastingov Schwarzkopf Elite Model Look 2018 - Slovenka Michaela Kocianová (vľavo) a Češka Denisa Dvořáková. Ambasádorky kastingov Schwarzkopf Elite Model Look na zábere z roku 2018 - Slovenka Michaela Kocianová (vľavo) a Češka Denisa Dvořáková.

Počas galavečera sa pred publikom predvedú topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, ambasádorky projektu Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová, víťazka svetového finále Elite Model Look 2013 Eva Klímková, či české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Linda Nývltová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a víťazky svetového finále Elite Model Look 2014 Bára Podzimková a Elite Model Look 2016 Jana Tvrdíková.

Na slávnostnom galavečeri bude mať svoje miesto niekoľko módnych a kozmetických značiek i jedno z popredných klenotníctiev. V exkluzívnej prehliadke bude zároveň odprezentovaná kolekcia českého návrhára Lukáša Macháčka. O budúcich modelkách a modeloch bude rozhodovať porota zložená z odborníkov z oblasti módy, kultúry a médií, partnerov projektu a zahraničných modelingových agentov. Redakcia Pravdy vám aj tento rok prinesie reportáž priamo z miesta pražského diania modelingového finále.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #modeling #finále #móda #súťaž #Daniela Peštová #Schwarzkopf Elite Model Look

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...