Krásky v Londýne! Najlepšia platená modelka sveta prekvapila... vlasmi!

Modelingová elita pekne pokope! Na prehliadke britskej značky Burberry v Londýne sa zišli najslávnejšie modelky súčasnosti. Niektoré s vynoveným imidžom.

17.09.2019 12:45
debata
Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Burberry v Londýne v kolekcii Jar/Leto 2020. Debutovala s novým plavým odtieňom vlasov.

Platí to napríklad pre Kendall Jennerovú, najlepšie platenú krásku planéty, ktorej tučné honoráre neprináša len krása, ale aj slávne meno a pôvod – z televíznej rodiny Kardashianovcov. Práve Jenner prekvapila prítomných, keď vyrazila na mólo v kúsku z kolekcie na jar a leto 2020. A s plavými kaderami.

Topmodelka Bella Hadid počas prehliadky značky...
Topmodelka Irina Shayk nechýbala na prehliadke...
+7Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke...

Dvadsaťtriročná modelka je známa svojou tmavou hrivou, takže blond odtieň vyvolal skutočný rozruch. Okamžite sa začali množiť aj články o tom, ako sa dopracovať k podobnej farbe vlasov a inšpirovať sa dlhonohou kráskou.

Medzi hviezdami na móle nechýbali ani sestry Gigi a Bella Hadidové. Armádu modeliek však viedla ruská kráska a dnes už vlastne modelingová veteránka, 32-ročná Irina Shayk. Ruská rodáčka patrí k múzam dizajnéra Ricarda Tisciho, ktorý pracuje pre britskú módnu značku už druhú sezónu. Aj preto vlastne neprekvapilo, že na móle v kolekcii, ktorá obsahovala viac ako stovku dámskych aj pánskych modelov, nechýbala.

Modelky v novej kolekcii Burberry na prehliadke... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
FASHION-LONDON/ Modelky v novej kolekcii Burberry na prehliadke v Londýne. V ich čele kráča ruská kráska Irina Shayk.

Londýn je už niekoľko dní dejiskom módy a prezentácií kolekcií na budúci rok. Väčšina topmodeliek sa sem presunula rovno z New Yorku, kde už tradične prehliadkový maratón štartoval. Nasledovať bude Miláno a po ňom, samozrejme, Paríž. Dá sa očakávať, že slávne tváre sa objavia aj na ďalších prehliadkach. Nebudú medzi nimi chýbať mená ako Chanel, Dior, Versace, Prada alebo Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #irina Shayk #Kendal Jenner #Burberry #Gigi Hadid Bella Hadid

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...