Veteránky dávali lekcie zvodnosti! Irina ukázala veľa, Rosie prišla v podprsenke

Mólo talianskej značky Versace patrilo v piatok večer v Miláne slávnej Jennifer Lopezovej a ešte slávnejším "džungľovým šatám". Ale prehliadnuť sa nedali ani ďalšie krásky modelingu. Veteránky pritom zatienili mladice.

23.09.2019 00:00
debata
Britská modelka a herečka Rosie... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Britská modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley na prehliadke Versace. Britská modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley na prehliadke Versace.

Reč je napríklad o Irine Shaykovej, ktorá sa ocitla v zozname modeliek na móle a predviedla jednu z najnovších kreácií talianskeho módneho domu. Jej šaty s jemne metalickým dezénom v žiarivom oranžovom odtieni západu slnku toho odhaľovali viac ako dosť. Či už išlo o nohy, ktoré ledva zakryla minidĺžka sukne, alebo odvážny dekolt. V duchu Lopezovej dekoltu smerom k pupočnej jamke.

Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej kolekcie Versace na sezónu Jar/Leto 2020. Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej kolekcie Versace na sezónu Jar/Leto 2020.

Podobne zvodná však bola aj známa britská modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley, ktorú tentoraz značka Versace pozvala ako prominentného hosťa a usadila do prvého radu. Tridsaťdvaročná Britka stavila na trblietavý nohavicový kostým s maxi sakom. Nechala ho však ležérne rozopnuté a hrdo vystavovala čiernu podprsenku s našívanými kryštálmi.

Topmodelka Doutzen Kroes medzi hosťami... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Topmodelka Doutzen Kroes medzi hosťami prehliadky Versace Jar/Leto 2020. Topmodelka Doutzen Kroes medzi hosťami prehliadky Versace Jar/Leto 2020.

Do tretice nepochybne zaujala aj holandská kráska a matka dvoch detí – modelka Doutzen Kroes. Jej stávka na žlté minišaty s dekoltom krojeným do tvaru srdca jej prilákala množstvo obdivovateľov aj fotografov. Niekdajšia tvár značky Victoria's Secret hrdo predvádzala vyšportované a udržiavané telo.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez uzatvorila...
Modelka Gigi Hadid v kreácii z kolekcie Versace.
+17Speváčka Jennifer Lopez (vľavo) a dizajnérka...

Viac si už pozrite v galérii. O Jennifer Lopezovej môžete čítať tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Versace #Doutzen Kroes #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...