Kráska z Porta ako snehobiela kráľovná premiéry! Milé dámy, ktorá ju zatieni?

Nielen herecké a spevácke hviezdy, ale tiež kráska z prehliadkových mól Sara Sampaio sa objavila na pondelňajšej premiére muzikálového filmu Cats. Vyzerala úchvatne.

18.12.2019 00:00
debata
Modelka Sara Sampaio na svetovej premiére... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Modelka Sara Sampaio na svetovej premiére filmového muzikálu Cats. Modelka Sara Sampaio na svetovej premiére filmového muzikálu Cats.

Rodáčka z Portugalska, ktorá je známa najmä vďaka práci pre značku Victoria's Secret, sa objavila na červenom koberci a zaujala na prvý pohľad. V snehobielom nohavicovom kostýme, ktorý doplnil trblietavý top, sa postavila pred objektívy a predvádzala svoju elegantnú podobu. Model pochádzal z dielne Giorgio Armani.

Dvadsaťosemročná rodáčka z Porta nie je svetu filmu úplne cudzia, hoci gro jej aktivít sa sústreďuje práve na svet módy. Popri predvádzaní sexy kriviek na móle či pred objektívmi sa však Sampaio už viackrát postavila aj pred filmovú kameru.

Speváčka Taylor Swift.
Režisér Tom Hooper a speváčky Taylor Swift (v...
+11Modelka Sara Sampaio na svetovej premiére...

V jej zozname sa nachádza napríklad snímka Carga, krátky film Silence. V postprodukcii sa momentálne dokončujú filmy Dreamland a Sombra, v ktorých dostala brunetka menšie úlohy.

V muzikálovom filme Cats sa stretlo pred kamerou tiež niekoľko predstaviteľov, pre ktorých herectvo nie je hlavným zdrojom obživy. Režisér Tom Hooper však do úloh potreboval dobrých spevákov a tak sa napríklad vo filme predstavuje speváčka Taylor Swift či jej kolega Jason Derulo.

Muzikálovú rolu si zopakoval aj moderátor James Corden či speváčka a herečka Jennifer Hudson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Sara Sampaio #Cats

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...