Ľudia sa mi vysmievali, ale je to ich problém! Vyhlasuje Naomi Campbell

Už o pár dní, 22. mája, oslávi slávna topmodelka Naomi Campbell okrúhlu 50-ku.

06.05.2020 00:00
Topmodelka Naomi Campbell. Foto: ,
Topmodelka Naomi Campbell.
debata

Na odchod do dôchodku však podľa svojich slov nemyslí. „Nepáči sa mi spojenie ‚mať pokoj‘. Ale ak nebudem chcieť viac pracovať, tak to jednoducho nebudem robiť,“ opísala krásna Britka pre The Sunday Times.

„Ale to sa zrejme nikdy nestane. Som veľmi aktívny človek a myslím si, že takým ostanem navždy,“ dodala. Skutočnosť, že svoje narodeniny zrejme oslávi v karanténe, keďže v Británii stále platia prísne opatrenia, ju nijako nevyrušuje. Naopak, práve tak by jej to vyhovovalo. „Úprimne povedané, ak 22. mája prežijem v izolácii, bude to príjemné.“ Toto obdobie karantény neberie tragicky, naopak, užíva si skutočnosť, že má viac času pre seba. „Nie som žiadna svätica alebo také niečo, ale toto obdobie ticha mi vyhovuje.“

Campbell je známa aj pre svoju svojskú povahu, za čo si častokrát vyslúžila štipľavé komentáre. Po rokoch prežitých v šoubiznise a modelingu sa však voči takýmto útokom obrnila. „Ľudia sa mi vysmievali alebo ma tajne ohovárali dlhé roky. Ale viete čo? Je to ich problém, nie môj,“ dodala napokon v rozhovore.

O tom, že je aktívnym človekom svedčí aj fakt, že počas koronakrízy spustila na svojom YouTube novú šou s názvom „No Filter With Naomi“, v ktorej prostredníctvom živého chatu hovorí s hviezdami. jej hosťami tak už boli Cindy Crawford či Serena Williams.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #narodeniny #Naomi Campbell

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...