Kate Moss je už dva roky celkom čistá, vyhlásil o nej kamarát

Divoké večierky slávnej Britky Kate Mossovej plné drog a alkoholú sú už minulosťou.

03.06.2020 00:00
Modelka Kate Moss pózuje spoločne pred... Foto: ,
Modelka Kate Moss pózuje spoločne pred prehliadkou pánskej kolekcie Dior Jar-Leto 2019.
debata

46-ročná topmodelka bola v minulosti známa práve ako divoká milovníčka žúrov. Aktuálne jej dobrý priateľ, DJ Fat Tony odhalil, že Kate Moss je „čistá“ a že sa zabávajú lepšie ako kedykoľvek predtým. DJ Fat Tony, ktorý abstinuje už 13 rokov, povedal: „Kate je čistá už dva roky. Ja a moji abstinujúci priatelia prežívame skvelé časy, bavíme sa lepšie ako kedysi s drogami či alkoholom,“ opísal pre Sunday Times Style.

Povedal aj to, že asi pred 12-timi rokmi v boji so závislosťou pomohol aj spevákovi Boy Georgeovi, nasťahoval sa k nemu a podporil ho v ťažkom zápase. Závislosťou si prešiel aj DJ Fat Tony, drogy stáli za jeho narušenými vzťahmi aj osobným bankrotom. „Boli to 80-te a 90-roky, drogy boli všade. Za drogy som minul asi milión libier. To je varovanie. Prišiel som o domy, o svoju myseľ, zbankrotoval som,“ dodal.

Kate Moss sama rozprávala už niekoľkokrát o svojom boji s alkoholom. „Vždy som hovorila, že to nenechám zájsť tak ďaleko, pretože som nikdy nechcela ísť na liečenie. Nikdy som nechcela skončiť tak, že si nebudem môcť dať pohárik. No už som to nevedela kontrolovať. Nemyslím si, že alkohol vás spraví šťastnými. Nemohla som normálne rozmýšľať, pretože som bola stále mimo,“ vyjadrila sa v roku 2019 pre The Sun on Sunday.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #drogy #Kate Moss

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...