Ak si s ňou, nikdy nevieš, ako skončí noc! Taylor Swift opisuje Caru Delevingne

Atraktívnu Britku opísali pre magazín Variety jej slávni priatelia. Ako teda Caru Delevingne vidia?

07.06.2020 14:00
Modelka a herečka Cara Delevingne v kreácii... Foto: ,
Modelka a herečka Cara Delevingne v kreácii Balmain.
debata

Speváčka Taylor Swift priam básní o modelke a herečke Care Delevingne. 27-ročná Britka zdobí titulku magazínu Variety. Taylor napísala pre svoju priateľku pre magazín text, ktorý vyšiel spolu so sériou fotografií.

„Cara je extrémna, výstredná, vtipná, milujúca a veľmi lojálna,“ opisuje svoju priateľku Taylor Swiftová. „Je prirodzene zvedavá a vždy hladná po novom dobrodružstve, čo pre mňa, ako jej priateľku, znamená vždy divokú jazdu. Nikdy nevieš, ako skončí noc, ak si s ňou. A i keď je otvorená a spoločenská, je tiež osobou, ktorú nájdete na večierku v rohu, kde sa rozprávala s niekým, s kým sa práve spoznala, pretože tá osoba práva prežíva ťažké obdobie. Vždy rada spozná nových ľudí a je nesmierne citlivá. Vďaka tomuto mixu zvedavosti a citlivosti je pre ňu také ľahké stať sa pred kamerou niekým iným,“ napísala slávna speváčka.

Pre spomínaný magazín svoju kolegyňu zo seriálu Carnival Row opísal aj herec Orlando Bloom. „Je jednoducho sama sebou. Vždy sa musí hýbať, hrá sa s prstami alebo poklepkáva na stôl.“

Sama Delevingne pre magazín Variety povedala, že navždy zostane pansexuálkou. „Ak niekto sám seba definuje ako "ona“ či „on“, ja som priťahovaná k osobe, tak to je. Cítim sa očarená osobou," opísala. Krásna Britka má za sebou vzťahy s mužmi aj so ženami, počas karantény sa jej rozpadol vzťah s modelkou Ashley Bensonovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cara Delevingne #Taylor Swift

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....