Kylie Jenner je hviezdou česko-slovenskej verzie Vogue: Túto fotku videli milióny!

Už bezmála dva roky je na československom trhu lokálna verzia slávneho módnika Vogue. Publicitu, akú zažila s ostatným vydaním, si však asi v redakcii nepamätajú. Môže za to slávna hviezda z titulky.

20.06.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

new cover with my baby for @vogueczechoslovakia shot at home on my iphone @morellibrothers #VogueCS

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Reč nie je o nikom inom ako o Kylie Jennerovej, najmladšej členke kardashianovského klanu – celebritnej rodiny, ktorá odštartovala svoju slávu televíznou reality-šou a postupne sa vypracovala do pozície podnikateľského impéria so spoločnými aj individuálnymi aktivitami jednotlivých jej členov.

Kým dlho bola v pozícii superstar najmä Kim Kardashian, jej polovičná sestra Kylie, ktorá podľa mnohých Kim pripomína aj vzhľadom, nastúpila dráhu suprehviezdy v pomerne mladom veku. A blíži sa k tomu, aby tromfla všetky svoje staršie sestry.

Na obálke nového vydania magazínu Vogue CS sa objavila aj s dcérkou Stormi Webster – pre Kylie Jennerovú ide o druhú obálku magazínu Vogue v jej živote, dcérka pózovala na slávnom titule vôbec prvý raz. Pozornosť tohto foto-editoriálu spojeného aj s profilom o živote mladej miliardárky a podnikateľky s vlastnou líniou kozmetiky Kylie Cosmetics prišla aj spoza veľkej mláky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

i loved creating this intimate shoot for @vogueczechoslovakia we hung sheets in my backyard to try and make a backdrop and shot it all on my iphone. ☁️

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Dôvodom je, samozrejme, samotná Kylie Jenner. No nielen ona, ale aj okolnosti fotenia. Konalo sa totiž v čase prísnych pandemických opatrení v súvislosti s koronavírusom a tak prebiehalo bez rozsiahleho tímu. Celý editoriál vznikol pod vedeníma dvojice profesionálnych fotografov – Luca a Alessandro Morelli však celé fotenie riadili zo svojho domu v karanténe v Los Angeles cez digitálnu komunikačnú platformu Zoom. A cvakala samotná Kylie, alebo jej najbližší spolupracovníci, ktorých fotografi inštruovali.

Miliardárka a novodobá ikona na svojom Instagrame zdieľala najprv titulnú stranu česko-slovenského módneho magazínu. „Nová titulka s mojím dieťaťom pre Vogue Czechoslovakia,“ napísala len stručne na profile, ktorý sleduje viac ako 180 miliónov užívateľov. O deň neskôr pridala ďalšie zábery zo zákulisia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☁️‍✨Připravte se na pohádkové léto s #VogueCS, které pomalu, ale jistě začíná. Už dnes si můžete koupit nové #Issue plné příběhů a splněných přání. Online objednávejte přes link v BIO. — Kylie a Stormi mají na sobě šaty @tlzlfemme; boty modelčiny vlastní — ☁️‍✨Prepare for a #Fairytale summer with #VogueCS, which is slowly but surely starting. You can buy the new #Issue full of stories and fulfilled wishes today. Order online via the link in BIO. — Kylie and Stormi are wearing @tlzlfemme dresses; shoes are model’s own — Photo: @morellibrothers, Creative Director: @kralicek, styling: @albamelendo, styling coordinator: @jilljacobsstudio, models: @kyliejenner & Stormi, make-up: @makeupbyariel with @kyliecosmetics products, hair: @jesushair for @ogx_beauty (@thewallgroup), production: @folabiquadri (@thequadrigroup), postproduction: @cristianbuonomo — #VogueCS #VogueCzechoslovakia #OnlyInPrint #BedtimeStory with #KylieAndStormi #BedtimeStories #Fairytale #JulyAugustIssue #OutNow

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia),

„S láskou spomínam na tvorbu tohto intímneho záberu pre Vogue Czechoslovakia,“ napísala Jenner k fotografii v modrej kreácii z dielne značky Balmain, ktorú jej vytvorili na mieru. „Zavesili sme plachty vzadu na mojom dvore, aby sme vytvorili pozadie a všetko sa fotilo na môj iPhone,“ doplnila pre fanúšikov na upresnenie 22-ročná brunetka.

Nadšenie a pochvalu priamo pod zábermi vyjadrila aj jej slávna sestra Kim či niektoré celebrity. A, samozrejme, tisícky fanúšikov mladej generácie, pre ktorých je Jenner ikonou. Publicita, ktorej sa dočkala lokálna CS verzia titulu Vogue, je teda skutočne enormná.

Kylie Jenner prišla v kreácii Ralph & Russo...
Televízna hviezda a miliardárka Kylie Jenner si...
+13Záber na Kylie Jennerovú na obálke magazínu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #titulná strana #Kylie Jenner #publicita #Vogue CS

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...