To naozaj? Pavlína Němcová sa blíži k 50-ke! Ale s výzorom vysokoškoláčky

Slávna Češka, Pavlína Němcová, ohuruje svojou krásou a šarmom rovnako, ako tomu bolo v začiatkoch jej kariéry.

23.08.2020 00:00
debata

Niekdajšia česká topmodelka Pavlína Němcová sa starnutia báť nemusí. Kedykoľvek sa objaví v spoločnosti, pohľad na ňu vždy poteší. Krásna rodáčka z Děčína totiž nestráca svoj dievčenský šarm. Môžu za to aj jej vydarené módne voľby, ktorými sa takmer vždy trafí do čierneho. Inak tomu nebolo ani počas vernisáže výstavy iMucha v Prahe. Jej stávka na čiernu sa vyplatila.

Pavlína Němcová na vernisáži iMucha v Prahe. Foto: Profimedia
Pavlína Němcová Pavlína Němcová na vernisáži iMucha v Prahe.

47-ročná Němcová, ktorá si zahrala napríklad aj v českom filme Prípad nevernej Kláry (2009), sa pred objektívmi ukázala s ďalšími známymi českými a slovenskými tvárami. Na výstavu prišla slovenská rodáčka, herečka Vlastnina Svátková, ale aj české herečky ako Michaela Mauerová či Olga Lounová.

Němcová zvolila čierny model šiat s rafinovane odhaleným chrbtom, ktorý jej dodával sexepíl. Nežný účes, kedy jej blond vlasy s cestičkou na stred efektne padali vyžehlené na plecia, jej dodal povestný šarm vysokoškoláčky. A to slávna Češka o necelé tri roky oslávi okrúhlu päťdesiatku.

Pavlína Němcová bola jednou z prvých českých modeliek, ktoré ešte pred nežnou revolúciou odleteli do Paríža a odštartovali tak boom krások z východnej Európy. Ako rozvedená matka sa sústredila na modeling, ktorý ju dokázal finančne zabezpečiť. Objavila sa na stránkach magazínov ako Elle, Harper's Bazaar či Marie Claire… Má dospelého syna Alaina, o fotku s ním sa pred časom podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #modelka #Pavlína Němcová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...