Slávna Gigi Hadid konečne ukázala tehotenské bruško! Jej fotky sú nádherné

25-ročná modelka a 27-ročný niekdajší člen skupiny „One Direction“, Zayn Malik, sa o pár mesiacov budú tešiť z prvého spoločného potomka.

28.08.2020 00:00
debata

O tehotenstve však ani jeden z dvojice veľmi nehovoril, radosť si tak vychutnávali v súkromí. V júli zverejnila Hadid na svojom Instagrame video, v ktorom odznelo: „Som tehotná počas pandémie, ale moje tehotenstvo, samozrejme, nie je to najdôležitejšie, čo sa na svete deje.“ Sledovaná celebrita vtedy na chvíľu ukázala aj svoje rastúce bruško.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

growin an angel :)

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid),

Teraz sa však už jasným záberom pochválila pyšne na Instagreme, kde ju sleduje vyše 53 miliónov ľudí. „Anjelik rastie,“ napísala k zverejneným záberom. O nádherné fotografie sa postaralo duo fotografov Luigi & Iango.

Ako prvá o tehotenstve jednej z najslávnejších modeliek súčasnosti informovala americká stránka "TMZ“ v apríli. Slávny pár má za sebou niekoľko rozchodov, od decembra 2019 sú však opäť spolu. Médiami sledovanýá dvojica sa naposledy rozišla v marci 2018 po osemnástich spoločných mesiacoch. Obaja ex-partneri o rozchode vtedy informovali na sociálnych sieťach, Malik sa prihovoril verejnosti prostredníctvom Twitteru a rovnakú platformu využila aj známa kráska z mól a tituliek magazínov. Gigi a Zayn si do oka padli už v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gigi Hadid

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....