Veľká vec! Izraelská modelka fotila v Dubaji, pózovala aj s vlajkou

Modelky na pláži v Dubaji v utorok predvádzali pred fotografmi kolekciu pyžám. Bola medzi nimi aj May Tagerová, ktorá sa ako prvá Izraelčanka na podobnej akcii zúčastnila.

10.09.2020 12:22
UAE Israel Models Foto: ,
Izraelská modelka May Tager (vľavo) s Anastasiou Bandarenka, ktorá pochádza z Ruska a pracuje v Dubaji, spoločne fotili oblečenie značky Fix v Spojených arabských emirátoch. Pri tej príležitosti si zapózovali aj s vlajkami Izraela a SAE.
debata

Umožnila to ohlásená normalizácia diplomatických vzťahov medzi Spojenými arabskými emirátmi (SAE) a Izraelom, informovala agentúra AP. Okrem Tagerovej sa na fotení zúčastnila dubajská modelka Anastasia Bandarenková, ktorá pochádza z Ruska. Obe mali na jednom zábere v rukách vlajky Izraela a SAE.

Krajina ohlásili zámer normalizovať vzťahy 13. augusta. Emiráty sa tak stali po Egypte a Jordánsku treťou arabskou krajinou, ktoré k tomu dali súhlas. Arabské štáty doteraz normalizáciu podmieňovali vyriešením izraelského sporu s Palestínčanmi.

Izraelská modelka May Tager (vľavo) s...
May Tager z Izraela fotila kolekciu v Spojených...
+3May Tager z Izraela fotila kolekciu v Spojených...

Tagerová vyhlásila, že je veľmi poctená tým, že dostala možnosť ako prvá Izraelčanka fotiť v SAE. Povedala, že sa cítila úplne bezpečne a mohla bez obáv povedať, odkiaľ je. Do emirátov ale prišla na svoj dánsky pas, pretože cestovať na ten izraelský je podľa nej ešte komplikované.

Obe ženy predvádzali modely izraelskej značky Fix špecializujúcej sa na bielizeň a oblečenie na doma. Agentúra AP k tomu poznamenala, že Izrael si od nadviazania vzťahov s Emirátmi sľubuje obchodnú výmenu za miliardy dolárov, najmä v technológiách a cestovnom sektore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #modelka #vzťahy #Spojené arabské emiráty #May Tager

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...